Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 31 sij 2025 01:30.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: 29 pro 2015 22:06 
trudi se

Pozdrav svima,zanima me vaše mišljenje o kamp kućici STEALTH CONCORDIA
Dali se netko imao priliku susresti sa takvom kućicom?
Unaprijed hvala

Vrh

PostPostano: 30 pro 2015 09:05 
Moderator

Pretpostavljam da je upit zbog ove kamp prikolice

http://www.njuskalo.hr/kamp-prikolice/k ... s-15730163

prva razlika je u ulasku na drugoj strani u kamp prikolicu - engleska vrata na krivoj strani, ali više manje nebitno... nadalje stvar je u rasporedu unutar kampice, ali ova inače ima OK raspored jer ima jedan bračni krevet, a drugi dio je kutna garnitura koja mislim da se ne razvlači već su zasebni kreveti...

Ljetos sam prodao kampicu njezine dužine i htio sam manju koju sam kasnije i kupio, inače i sam bih išao po ovu prikolicu zbog omjera novca i godina, ali to je prikolica koja ima i neke mane. Recimo - test iste prikolice navodi da je stražnji bračni krevet svega 190x137 cm, pa tako nije primjeren višim osobama (primjerice Adria Adiva ima 215x140 cm bračni krevet)... Mana prikolice je i njezina težina - isti test navodi da je to prikolica prazna 1400 kg (ali to je normalno uz nepotrebnu peć s rolom i hrpom stvari unutra). Znači, moraš imati i "pošten" auto za to povući - najmanje neku višu klasu sa hrpom dizelskih konja ili bar terenca...

Nosivost joj je mala svega 150 kg i to mi je čudno jer sam predšator s konstrukcijom nosi dobar dio toga, a što je s ostalom kamp opremom...

Isti test navodi da je prikolica odlična za parove, a ja opet smatram da ako kupiš prikolicu za par može biti i 4 m dugačka.

Nadalje moraš imati i znanje da takva prilika kao i sad nema vrijednost u HR jer dolazi iz nepoznatog svijeta, da će ju biti teško prodati, kao što je i sada teško prodajna i nema vrijednost. Nova košta oko 20000 funta, a sad se već prodaje 2 godine u HR i pala je na vrijednost 6300 funta!!

ZAKLJUČAK: ali sve u svemu kada se zbroje finanije mislim da je za ove novce to dobra kupnja ako kupuješ za sebe i misliš ju koristiti duži niz godina.

Nadam se da sam pomogao u odluci a evo ovdje ti je test i pobliže prikazana prikolica u videu:

http://www.practicalcaravan.com/reviews ... a-serenity

Vrh

PostPostano: 30 pro 2015 09:21 
trudi se

Hvala puno na odgovoru.
Najviše me mući to što kod nas nemožeš kupiti ništa pametno za taj novac,kućice stare 10-tak godina su po toj cijeni.
Jedino nikako nemogu skuziti dal ima za tu kućicu predšator?Ova u oglasu nema.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: