Rezime troskova prvoga dana:
Autostrada Trieste - Tarvisio 12€ ovo se da izbjegnuti da se ide komplet starom cestom koja je puno ljepša i intersantnija te ima u palmanaovi ono Village selo prepuno trgovina a pogotovo sada kada je ljetna roba na sconti...
Austrija Vinjeta 8,7€ ovo se ne more izbjegnut premda postoji ruta preko Lienza pa na NJemačku van ali je brdo ...
Tunel nakon Spitala 12€
nafta koja bi mogla dostici do Studgarta 62 litre 82 €
Total ova ruta kosta:114,7€
Hrana i ostali troskovi necu računat jer ovisi o pojedincima.
A sad Horror dio priče....da mu cigansku majku...
Idemo spavati sa vec recenim problemima....bilo je kasno i nije bilo više moguce koristiti stajalista za kampere pa smo zanocili na autoputu...
ince ima i android verzije ovog sajta Holandeza...
http://www.campercontact.com/ennjegova android verzija je bila spremljena u mome telefonu....kojeg sam koristio za opcu navigaciju jer kako rekoh garmin ima samo ujedinjeno kraljestvo i dosta je nezgodan ekran, telefon je puno bolji....
Na žalost tokom umora moj telefon, garmin i ženin mobilni ostaju u kokpitu auta.....a > Calais sam namjerno izbjegao jer su bas tamo raportirane provale u kokpit auta i krada bicikla....no umor je uzrokovao nepažnju a nepažnja gubitak imovine...
Spavam u mansardi na prednjem dijelu žena na zadnjem .....cujem u neko doba noci nju kako se sagnula i drži glavu dolje prema kokpitu autai i viče EEeeJ...
Ne triba zbrajat, inako iz sna skacem do Xebem cigu cigansku lopovsku mater...ali zena je ispred mene to zaboravljam i izguravam je i oboje padamo na stol, lomimo stol a ja padam na na nju....ona sekunda gledam da li je dobro----
pogled u kokpit sve govori...vozacka vrata gumb podignut provala je bila sa vozacke strane ..fali moj telefon vredan 500€ ..skacem van lovim sikiru sa vrata da mu je zabijem u cigansku glavu...nema vise nikog, samo prazan parking prepun auta....znam da me gleda ali ne znam odakle, jer se stoka primirila...badave mi pretraga parkinga....
idem na restoran a tamo radi nasa cura koja je zivjela u Kordunu...
reko zovi autobahn policiju....skrivam sjekiru....moj susjed se potukao sa ciganima u italiji pa je cak bilo i problema sa njegovim atakom na cigane....zaspricao je cigana sprejem...prilikom provale u kamionu...
Sada mislim ali si cigance lipo telefonira, moram odmah blokirat Sim....srica HT ne pravi probleme jer zovem svoga necaka koji je na odmoru i koji je jedini sada budan....on mi uspjesno komunicira lika u HT koji blokira karticu....nema vise poziva...za Ciganče...majku mu nabijem...na sikiru....
Naravno da 00 385 0800 9000 ne radi .....treba kada ste u inizemstvu zvat ...0981580 kažem srica da je HT jer da je VIP ili tele2 tko ce ga znat...nećak je Holandez i kaže da kod njih to ne moze....moras osobno blokirat
Za pola ure evo ti Svaba police dajem mu podatke i kažem da sam ga zvao samo da znaju jer mobilni je bye bye....prerestirat ce ga na tvornicke postavke i ne mogu mu vise uci u trag....pa ma kakav program za pracenje bio instaliran...ili pak broj...to tvrde u Ht kažu imate policiju a policija kaze dajte nam broj pa ako sto bude....gledam pljacka je bila u 2 sata ujutro, po pravilu napad u vojsci ide uvijek u 2 sata jer je tada san najcvršći...cigančeta....
Na žalost kaze policajac da moraju poc jer da imaju provalu u kucu pa da ce doc kasnije ....kažem mu je to ti je druga skupina cigana videnih na parkingu kojih 80 km uzvodno....jedni po kucama a druga skupina po autima....
Za pola ure evo ih nazada a sto cemo ...zavrsit papirologiju...na žalost nema vise sna jer se spava sa sikirom pod kušinom...
Kcer spava sa kuhinjskim nožem ispod kušina a druga sa škarama .....vidi se HERCEGOVAČKI RATNIČKI GEN....samo kasno
Steta je 500€....zbog neopreznosti....a lipo pise ne ostavljajte stvari u autu...i to je to....šušur se završava oko 4 ujutro jer danas triba dalje do Calaisa....no nedacama nije dosao kraj na zalost....
Zaključak: Ako nocite po parkinzima ocekivajte cigane. Kupite paper spray koji mu uspricate u lice...ali ONI SU TROJICA, dakle ovaj prvi mora bit odmah onesposobljen jer morate ocekivati nalet drugoga, onaj treci je samo driver koji je u autu...ako se ovako pripremite onda cete se lakse obranit i svatko mora imati hladno oružje na dohvat ruke za samoobranu...bez milosti reži ga....
na žalost na svaki stres auta i sumnjivi zvuk se svi budimo i spremo čekamo cigane....
kaže žena ga je vidjela kako malom lampicom operira ....u stvari pogledajte auto je bio prvi i tamnije je bilo sa vozacke strane...
Njemac me odmah pitao neka probam otvoriti vozacka vrata....kljuc ide u bravu ali zapinje i jedva ga izvlačim....cigance ne koristi ruski kljuc nego sofisticiraniji česalj...gleda provalio je i u prostor gdje su boce plina jer je i ta brava otvorena...dakle citava liva strrana je otvarana profesionalac....RUMUNJSKI CIGAN cuvajte se ih...i znajte TROJICA SU...a vojsno pravilo govori da ako ste sigurni u pobjedu morate imati odnos 1:3 i napadati u dva ujutro....dakle profesionalci od glave do pete,,,ala razjarena Hrvatska sirovina ne posustaje pred njima sikira i u napad...ostali noževima pa da se gledamo....cigansku im majku...
neka mi moderatori oproste ali ta stoka mi je pokvarila godisnji odmah na pocetku...a da nije pustala hidraulika...