pozdrav od mene!
pitao bih znalce i one koji su voljni dati savijet.
inace sam ljubitelj kampiranja i cinim to redovito i manje redovito oduvijek, i do sada uvijek sa satorom, manjim ili vecim, skupljim ili jeftinijim, no sada bi radije kamp prikolicu, naslagao sam se tih satora i navukao opreme za nekoliko zivota, sada sam pozelio kampirati a da izbjegnem taj rad (a do jucer sam gledao sator koji kupiti!)
e sad bih ja pitao sljedece, sto mi je ciniti, nikada kampicu nisam posjedovao, nikada u njoj spavao, nikad ju autom vukao i sve ostalo sto oni koji ju nisu imali, pitanje je to dali da uzmem za prvi puta nesto jeftinije, tipa za 20-30 000 kn, pa da se cisto malo priviknem/o, ili da odmah odem na nesto sto mi se jako svidja kao recimo Adria Adiva iz '02-e (cca 8000 eura), da sada ne stavljam linkove sa njuskala.
nebih htio kupiti nesto pa pozaliti, da je 2000 kn pa ajde, ipak je ovo novac.
sto se tice vucenja tu problema nece biti, auto je spreman, ja sam vukao prikolice, ne ovakve ali mnoge druge, manevriranje takodjer nije problem, cak ni sa okretnim rudom, ako ce trebati staviti moovere, stavit cemo. Uglavnom da skratim to pitanje malo tj sazmem ga kako bi se znalo sto ja to tocno pitam jel, daklem, sto se preporuca pocetniku? osobi kao novoj u posjedovanju kamp prikolice, kamp oprema, vucenje i kampovi nisu problem, problem je nedoumica o investiciji.
hvala i molio bih da odgovori budu jednostavniji od pitanja