Marti
dosta sam ovdje pisao o toj preinaci i imao identicni budžet...kombi 2007 godina 200 000 km oko 7 - 8000 eura..kompletno islužen! ..i želio sam unutra i kuhinju i kupaonu i krevete i tendu i toplu vodu i grijanje...i 4 udobna kreveta...
No onda sjedoh u polovnoga kampera i sjedeci unutra rekoh sam sebi
Sine ti ovakovoga nesto neces nikada napraviti
pa da i radiš 100 godina!
i još da ti svi susjedi pomažu
Posebno ako računaš da ideš sa svim novim interijerom unutra kompletno kao i kamper tada ćeš završiti na oko siguro 5-6000 €! Dakle total 13 000€ brat bratu plus tko zna koliko sati rada!
po recimo 50 kuna na sat kao i majstor...
I tada naletih na polovnjaka za 15 000€ starosne dobi 2006! Ode u tri pić materine čitava kalkulacija i proračun! Reko liku ajdemo na probnu vožnju !
tokom isprobavanja reko liku; A gdje je kod vas javni bilježnik, da ga bre teram ispred tarabe...kako kažu naši pravoslavni dobroćudni susjedi!
Dakle kombi ti ide samo u ovome slučaju:
1. Ako imaš polovnoga kombija sa kojime ne znaš kamo bi sa njime jer ga nikome ne moš prodat pa da ti ne leži kraj kuće
2. Ako si nabaviš polovnu kampicu u kojoj ima sve unutra od kuhinje, grijanja, zahoda, sudopera, friža, drvenine i madraca, kompletne struje...i tako uštediš na opremi koju samo pretransferiraš unutar starog isluženog kombija...
Pa tad za par hiljada eura moš imat nešto ALI
Ni tada neces imat full krevet od 200 cm nego maksimum 170 cm obzirom na širinu kombija a ako ideš uzdužno onda pak neceš imat prostora.za ostalo e.pa spavaš ko pigmejac skvrčenih koljena..na 170 cm.
a .vidi samo cijenu okretnih sjedala,,,,da padeš na rit....
Master je imao kombija pa ga pitaj kada se preselio u kampera....kako se osjeća
Ja sam kupovao drugu kampicu pa reko ajde da ženi podvalim maćka va vrići
reko idi malo u onoga polovnoga kampera
vratila se sa idejom da koliko košta kamper....došla meni voda na mlin..
I tu završavam priču....jer sa žaljenjem gledam kombije koji su utrošili hrpu novca sa konacnim rezultatom da nemaju ono...vjeruj mi ..nemaju ono! Sto ima kamper!
Iznajmi u slo kombija pa drugi tjedan kampera ne žali 100€ za vikenda pa mi se vrati ovamo sa komentarom! Samoj nemoj molim te copy-paste ovaj moj post.....
Sretno!