Visina vodenog stuba je 3000 mm. Materijal od koga je napravljen poliester 190 T, otporan na vatru premazan nekim meni nepoznatim mazalom. Visina 2,00 m za nasu porodicnu visinu i previse.
Tezina spakovanog satora 24,2 kg a dimenzije torbe u spakovanom stanju 78*34 cm. Pod kompletno spojen sa zidovima lepkom i prosiven. Ovo su oni osnovni fabricki podaci.
Ispod satora obavezno postavljamo ciradu povrsine koliki je i sam sator iz razloga zastite od vlage samog poda satora. U sator smo umesto tepiha stavljali ovu plavu tanju ciradu koja ima efekat zastite samog poda iznutra od cepanja i nekog veceg prljanja.Tako se lakse odrzava higijena samog unutarnjeg prostora. Sam sator je dosta svetao i samim tim jako prozracan,zbog svojih velikih ulaza i otvora (prozora) Svaki se moze zatvoriti zastorom ili ostaviti kao na slikama otvorenim. Jedina mana koju sam ja uspeo da iznadjem je provetrenost spavace sobe. Prozor se u njoj jako malo otvara i samim tim ne dobija dovoljnu kolicinu vazduha.Sve dok se ne otvore vrata soba onda je situacija ok jer promaja cas posla obavi svoje. Ovo je jedina mana ako izuzmemo samu velicinu satora (sveskupa oko 19 kvadrata prostora) zbog potencijalnog problema nalaska adekvatne parcele u kampu. Mi ovog leta nismo imali taj problem jer je kamp na ostrvu Tasos po imenu Pefkari usmeren veoma siroko ka korisnicima kampa i ne ogranicava parcele. U nekim drugim kampovima bi morali birati po velicini a ne gde nam se dopada.
Sator se rasklapa poput svih tunelskih satora jednostavno a brzo u zavisnosti koliko ste uigrana momcad. Ima tu lepog posla posebno kada se pocnu zabijati klinovi ali samo podizanje traje jako kratko. Ostalo se radi polako bez zurbe kad malo zaladi napolju. Sve u svemu ovo je bilo jedno jako dobro odabrano resenje za nasu porodicu. Isto vazi i za sklapanje koje ide mnogo lakse. Jedina je "muka" lepo ga izpuhati i isterati vazduh iz njega kako bi lepo stao u svoju torbu. Boston 600 je se pokazao iz vise aspekata kao prava mera za nas. Izdrzljiv,komforan,pouzdan i za te pare kupovina kakva se samo pozeleti moze. Nadam se da ce nas mnoga naredna leta sluziti a ja cu vam rado prenositi nove utiske sa nasom putujucom cergom.