Gotham, šteta što nisi javio da si u kampu, mogli smo se upoznati. U tom periodu je u kampu bilo skoro pola foruma!
A sanitarci su takvi kakvi su, bitno je da se čiste, a čiste se. Problem je premalo tuševa po sanitarcu (3 muška i 3 ženska) pa su stalno svi u upotrebi. Tople vode je znalo nestati u periodu 6-8 sati, ali poslije opet ima. Ja nisam nijednom došao na tuširanje a da nije bilo tople vode (izbjegavao sam to kritično vrijeme tuširanja).
U vezi plaže, hlad dođe ranije, ali plaža u desnom dijelu kampa je još dugo vremena na suncu, pa tko voli sunce do kraja može tamo.
Meni je žao što su i u Doleu nagurali mobilne kućice u prvi red do mora. Sada ih više od 10 kom. (svake godine sve više, ukupno ih sa češkim šatorima ima preko 100), a prije tri godine nije bilo nijedne.
Trgovina je takva kakva je, ali meni je gušt otići ujutro u nju po kruh i ostalo i vidjeti kako je to izgledalo početkom osamdesetih!
Sladoled nisam nijedan pojeo u kampu, jer pored onog u Blatu (kvalitetom, količinom i cijenom) nije mi padalo na pamet negdje ga dalje kupovati!
A što se tiče gostiju iz BiH, nažalost ima ih različitih (100 ljudi, 100 čudi), tako da ima onih koji stvarno nespadaju u kampove, ali ima i onih koji su stvarno OK!
Po meni je najveći problem što rukovodstvo kampa po tom pitanju ništa ne čini i svašta im dopušta (tim pojedincima), tako da se mi ostali osjećamo kao građani drugog reda!
I na kraju čuo sam da je kamp prodan Todoriću i bojim se da je to loše. Kolaju svakakve priče od gašenja kampa i gradnje hotela na toj lokaciji pa do obnove kampa, ali bojim se da će to dići cijenu kampiranja u nebesa!