Ne znam zasto ali ako ste ga imali po nekoj solidnoj ceni onda ste pogresili zasigurno.
To je bila nasa prvobitna namera. Da budem precizan poceli smo da razmisljamo od B-400 kada sam ja pristupio ovom forumu i odavde dobio niz dobrih saveta. Jedan od najvaznijih je da se uvek pazari komotniji i veci sator nego li je to propisano u fabrickom prospektu. Sto bi rekli bar za broj (citaj osobu) veci. Onda sam se bas zalepio za B-500 i cvrsto resio da je to prava mera.Ali nije sta je receno vec sta je sudjeno. Gospodja je na sajtu slucajno naletela na lepo snizenje u Merkuru u SLO gde je u ponudi bio B-600.
Po toj ceni iz Merkuru dilema je trajala 5 minuta i resismo da ga kupimo. Malo sam se plasio da nije preglomazan i veliki ali poucen vasim savetima prelomio sam i pazario ga. Sada mogu reci da ne da nije bila greska vec je to bio pravi potez.
Komforan,pouzdan,lako se montira zaista smo prezadovoljni kako je se pokazao.Sve stvari su nam u satoru nista ne vija oko njega i u slucaju kise mozemo se sa sve stvarima i mi unutra smestiti. Pred kraj naseg ovogodisnjeg letovanja u kamp Pefkari na Tasosu je stigao covek sa porodicom iz Zrenjanina koji je imao B-500. Odlican sator bas mi je drago da sam ga video uzivo. Jeste manji od naseg,uzi i sa manjom dnevnom sobom ali sasvim pristojan i laksi za pronalazenje placa u samom kampu od naseg. Jos se lakse (brze) montira na manje mesta sve ostalo je gotovo isto. Sve ima svoje prednosti i mane. U svakom slucaju dobra firma i tunelski modeli po nasem ukusu.