Prvinevencani je napisao/la:
Pozdrav svima... Kupio sam englesku kamp prikolicu i imam problem,ili je ne znanje u pitanju.Zamolio bi da mi neko ko zna objasni kakav je sistem što se tiče vode,slavine u kupatilu i na sudoperi su na cak,prekidač koji šalje 12v na ulazni ventil u koji se od spolja uvlači crevo,međutim i kada su otvorene i kada su zatvorene slavine kroz ventil voda,vazduh ne prolazi ili jako teško prolazi,probao sam da duvam i nema razlike,kada skinem crevo sa ventila i dunem praktično posle ventila vazduh prolazi,doduše,čini mi se da bi trebalo i lakše ali tako bar vazduh,voda izlazi na slavine,sad da li je taj ventil u kvaru ili ja u nečemu grešim,takođe prodavac mi je rekao da prikolica ima svoju pumpu i da se ona nalazi u donjem delu jednog ormana koji je zatvoren i ne bi da razvaljujem da bi proverio ali bi trebalo da ima,na onoj tablici 12v imam prekidače:svetlo,voda-pumpa i aux(takođe ne znam šta je aux,čemu služi),tako da ne znam kako da utvrdim problem,ventil mogu da zaobiđem ali što se tiče pumpe ne znam da li zbog ventila ne vuče vodu,da li treba da se sistem napuni vodom da bi povukla,da li je u kvaru ili je nema.Unapred hvala,Igor...
Kao i obično,na kraju ispadne da sam sebi pomognem,izgubim neko vreme ali bude brže nego da sam sedeo i čekao pomoć. Kroz ventil sam gurnuo šrafciger i sada ne samo da otvara nego i zatvara,a što se tiče pumpe,i dalje ne znam da li je imam,svejedno,podigo sam bure i voda ide prirodnim padom.Hteo sam nešto da vas pitam u vezi šporeta i grejalice na gas,ali sam se u međuvremenu snašao još samo da provalim šta je aux i pobedio sam...