Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 24 stu 2024 13:10.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 875 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 20 21 22 23 24 ... 44 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Šatori
PostPostano: 09 ruj 2014 08:51 
kamperska gerijatrija

mi smo pocetkom lipnja zvali redom cres pa losinj (za najgori termin - pocetak kolovoza) i kovacine, slatina i bijar su bili krcati. uspjeli smo rezervirati u rapoci. na licu mjesta se dalo naci eventualno nesto na suncu i to samo na noc ili dvije, sve ostalo je bilo krcato.

uglavnom, s djecom i velikim satorom ja necu vise ici na blef kao prosle godine jer je to koma. bolje nazvati dan ranije pa provjeriti i rezervirati

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2014 09:06 
Moderator

Za dva-tri najudarnija tjedna je najbolje napraviti rezervaciju, jer se lako može desiti ovo što kaže Lei.

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2014 10:51 
napredni kampist

Ja cu i dalje po svom...
Prvo: nikad nisam siguran kad pocne/zavrsi godisnji
Drugo: vremenska prognoza
Treće: ko zdrav ko bolestan...
da se potrudim našo bi još razloga za nerezerviranje...

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2014 11:03 
kamperska gerijatrija

Slazem se s Zacki Zakom a i te rezervacije su malo nezahvalne ako nikada nisi bio u kampu. Kako znati gdje ces rezervirati? Sta ako ti se ne svidja mjesto koje ti oni rezerviraju?
Mi smo ove godine krenuli skroz rano i planirali obici 3-4 kampa i smjestiti se u onom koji nam se najvise svidja i u kojem nadjemo mjesto. Malo je stresno ali mislim da je tako bolje nego ici na slijepo, pogotovo sto se rezervacije najcesce placaju i to bespovratno :/

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2014 18:59 
trudi se

zacki zak je napisao/la:
Ja cu i dalje po svom...
Prvo: nikad nisam siguran kad pocne/zavrsi godisnji
Drugo: vremenska prognoza
Treće: ko zdrav ko bolestan...
da se potrudim našo bi još razloga za nerezerviranje...

:handgestures-thumbup:

već sam mislila odustati, ali klonit ću se za početak udarnih termina, pa kako bude... :handgestures-fingerscrossed:
ne odustajem :banana-dance:
zacki zak, imaš li problema zbog veličine šatora? I ja bih radije malo veći šator, ali me strah da neću stati na parcele...

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2014 19:26 
kamperska gerijatrija

umizoomi parcele ili neparcelirani dio?
za parcele nemas problema jer ako na njih idu kampice od 8 metara onda moze i sator od 6 :D

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2014 21:53 
napredni kampist

Uglavnom sam na neparceliranom u Hr. Vani su parcele uglavnom jedina opcija. Stanem i na onu od 7*7. Obeco sam putopis pa ce bit i koja slikica. Pritisli me rokovi i guzva na poalu.,

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2014 22:41 
kamperska gerijatrija

MoschuS je napisao/la:
za parcele nemas problema jer ako na njih idu kampice od 8 metara onda moze i sator od 6 :D

uh, ne bi ispala partibrejker, al moje iskustvo je takvo da mi s nasom nevadom ne stanemo bas svugdje - u kovacinama smo na parcelu stali na knap jer je bila cudna i s puno kuteva, ne pravokutna. ove godine u rapoci na nasu smo stali super al na parcelu do ne bi stali zbog drveca (kampica bi stala jer ju moze okrenuti popreko, a sator je kvadratan). u pisku u selinama nam je stao sator al auto i stol i stolice ne, al nije bio problem jer je bilo vece drustvo pa smo "spojili" par parcela i rastegli se i na nekoristene jer je bilo van sezone. u bijaru imaju fotke svih parcela online - neke imaju drvo tocno u sredini. i tako....

uglavnom, na vecinu parcela bi se trebalo stati al nikad ne znas. treba svakako vidjeti barem fotku ili u zivo

dobila sam dojam da na jugu hr nisu ovakvi kampovi kao na kvarneru - tu je sve nagurano i guzvasto :(

Vrh

PostPostano: 10 ruj 2014 07:48 
Zen kampist

Lei je napisao/la:
MoschuS je napisao/la:

uh, ne bi ispala partibrejker, al moje iskustvo je takvo da mi s nasom nevadom ne stanemo bas svugdje - u kovacinama smo na parcelu stali na knap jer je bila cudna i s puno kuteva, ne pravokutna. ove godine u rapoci na nasu smo stali super al na parcelu do ne bi stali zbog drveca (kampica bi stala jer ju moze okrenuti popreko, a sator je kvadratan). u pisku u selinama nam je stao sator al auto i stol i stolice ne, al nije bio problem jer je bilo vece drustvo pa smo "spojili" par parcela i rastegli se i na nekoristene jer je bilo van sezone. u bijaru imaju fotke svih parcela online - neke imaju drvo tocno u sredini. i tako....

uglavnom, na vecinu parcela bi se trebalo stati al nikad ne znas. treba svakako vidjeti barem fotku ili u zivo

dobila sam dojam da na jugu hr nisu ovakvi kampovi kao na kvarneru - tu je sve nagurano i guzvasto :(

Hm. Na jugu nije nagurano i gužvasto nego je totalna anarhija i bezvlađe! Naravno da svi žele staviti što više ljudi na što manje mjesta. Ali iznenadilo me što nije ništa drugačije ni u Austriji a bogme ni u Njemačkoj, bar ovo što smo obišli. Ista filozofija. Doduše ja sa svojom prikolicom od 7,4 metra nisam imao problema, ali da je natiskano, je.

Vrh

PostPostano: 10 ruj 2014 09:29 
kamperska gerijatrija

Lei je napisao/la:

Apsolutno! Zato i kazem da su rezervacije na slijepo malo rizicne, treba barem napomenuti da se ima veliki sator ali opet ne znas kako izgleda dok ne dodjes.
U svakom slucaju je puno lakse sa manjim satorima, bas smo ove godine gledali u par kampova (Adriatic ili Boban) kako se ekipa ugurala na krasno mjesto ali sa skroz malim satorima. Nas je 4.8x3m tako da to nije jako veliko ali opet treba racunati spage okolo, mjesto za sjediti...

Vrh

PostPostano: 11 ruj 2014 20:07 
napredni kampist

Nema nikoga u kampu kakvom da čujemo kakva je situacija sad po kiši ovoj i nevremenu.

Vrh

PostPostano: 12 ruj 2014 17:56 
Zen kampist

Bas svaki dan dok gledam te lude kise komentiram sa zenom kako je sad po kampovima.
Dok nisam bio kampist nisam o tome razmisljao.

Vrh

PostPostano: 12 ruj 2014 21:15 
napredni kampist

Nema nikog da nam da izvještaj :)

Vrh

PostPostano: 12 ruj 2014 21:28 
kamperska gerijatrija

Vjerojatno nitko normalan ne kampira po ovom vremenu :D

Vrh

PostPostano: 12 ruj 2014 22:10 
napredni kampist

Bogme ovo nije šala,kamp u Kuparima http://www.24sata.hr/galerija/news/jos- ... 044/968633

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2014 08:53 
Moderator

Ovo stvarno nije šala! :think:

Nažalost godine je takva, nadam se samo da će iduća i nadalje biti mirnija! :pray:

Vrh

PostPostano: 13 ruj 2014 12:36 
Moderator

Koma ovo u Kuparima. Ali i Bj koji nije na rijekama pliva danas.

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2014 17:59 
napredni kampist

Ovo su bili dani :) slika

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2014 18:44 
kamperska gerijatrija

Haha, naravno buba. I moji starci su je imali :)

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2014 19:10 
Moderator

Ivek je napisao/la:
Ovo su bili dani :)

:handgestures-thumbup: :obscene-drinkingcheers:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 875 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 20 21 22 23 24 ... 44 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: