Wow kako ste brzi svaka čast!
Hvala vam puno na savjetima! Mi početnici - naivci smo poslastica za trgovce, zato su nam vaši savjeti neprocjenjivi!
Dakle svakako trebamo naći nešto manje dimenzije šatora jer mi je zbog posla teško unaprijed rezervirati (to je jedan od ključnih razloga zašto želimo kampirati ). Ima nas 4, zasad ...
MoschuS, pogledala sam šatore koje si predložio i vidim da imaju različite materijale šipki. Coleman de gama ima čelične, pretpostavljam da je to najbolje, ili...? Kakve su uopće konstrukcije najbolje za našu obalu ? ( nećemo se baviti alpinizmom
) Ne bih voljela da mi s prvim vjetrom prisjedne kampiranje ako se šator bude jako savijao.
Što se tiče tkanine, vidim da su ove s pamukom općenito puno skuplje ali i teže. Da li je pod tim zbilja bitno ugodnije, ili je važnija dobra ventilacija?
Cijena je naravno bitna, ali kad se sjetim koliko smo dali za 7 dana najma mobilne kućice ...
Šator ćemo nadam se koristiti puno duže !
Namještaj... oops o njemu još nisam ni počela razmišljati... bit će to vidim duuuga zima ( navukli ste si svraba sa mnom
)
E sad, naletila sam i na Outwell Malibu 5. Šator je manji 440 x 360 ali je visok 215 i ima čelične šipke i tkaninu Outtex 4000. U Sloveniji dođe 500€ i može se produžiti ekstenzijama za još 130, 260, ili 390 cm. Ovaj produžetak od 260 cm ima dodatna vrata i dođe 230 € trenutno. Nema mogućnost produžetka tendom
Da li je to uopće bitno ili da radije nađem neki paviljon ?
https://www.youtube.com/watch?v=849vdxA0SxM Također mi je zapela Montana 5P visoka 220 cm! Moram nažalost zbog muža gledati ove visoke šatore, ili još bolja opcija da muža skratim za glavu
Ovaj zatvoreni bočni ulaz mi se čini zgodno mjesto za dječji WC ( koristi li to netko? )
Od ovih sa pamukom: Outwell Trout Lake ima lijepe dimenzije 510 x 400 x 215 ( ili je preširok?)
Ufff ovo je gore od biranja auta!
Slovenci nemaju Coleman Da Gama na webu, gdje se to može nabaviti ? Mi smo inače u Rijeci...
Imam još tisuću pitanja, ali neću više, ispisat ćete me s foruma
Hvala vam...