viter je napisao/la:
Goga, da li ste zadovoljni sa onim prijenosnim kemijskim wc- om ?
Još nismo donjeli konačnu odluku koliko novaca bi odvojili i za kakvu kampicu. Čitam malo i Vaše savjete.
Pa razmišljam koliko je bitna prava kupaonica i voda u kampici, da li se može proći sa kemijskim wc ....
Pa ne znam
nismo ga još isprobali, mi u kampici nemamo sanitarni prostor, pa ga nemamo gdje staviti. U kampu se uvijek nekako smjestimo u blizini sanitarca, da ne moramo daleko hodat i da brzo stignemo
. Dok ne promijenimo prikolicu, planiram naručiti ovako neki šator
https://www.aliexpress.com/item/2017-Ou ... .52.vh1crg u koji bi stavili prijenosni wc, u slučaju da nam je sanitarni daleko.
Iako sam godinama bila uvjerena da nam wc neće trebat, ipak veći je komfort ako imaš wc i vodu za umivanje u prikolici, što radi klinanca, a i radi nas. Kad budemo kupovali drugu prikolicu gledat ćemo da ima wc koji se prazni izvana, jer mi se to čini praktičnije. Mi da u ovoj prikolici imamo sanitarni prostor u koji se stavi ovakav prijenosni wc, ne bi ju sigurno mijenjali, malo bi napravili drugačiji raspored kreveta (složili bi krevete na kat na jednoj strani prikolice) i imali bi ju do penzije
Nemam iskustva sa wc-ima u prikolici, tako da ti ne mogu reći usporedbu između te dvije vrste wc-a, ali mislim da možeš proći i sa prijenosnim wc-om, samo je možda malo kompliciranije pražnjenje i punjenje, al to nećeš raditi 3x na dan, nego možda svaki drugi, treći dan.