Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 04 pro 2024 21:00.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 24 posta ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: 02 lip 2014 19:51 
Moderator

u turneji ovog vikenda obišli smo i ovaj kamp među inima... :icon_wink: kamp je lijep i na dobrom mjestu, čist i uređen... smješten na dobroj lokaciji i po novome ga povezuje biciklistička staza sve do Bohinjskog jezera, a staza ne ide glavnom cestom, već uz rijeku...

ali ovaj put KABE, KABE, KABE i.... od 50 kampica 49 ih ima movere, a 40 su bile nizozemske tablice...

evo onda par friških slikica

slika

ulaz i recepcija s čudnim radnim vremenom (bar sada)... ali zato imaju kafić "Alo, alo" sam bez Renea i konobarica... :D

slika

slika

sanitarac

slika

slika

KABE :handgestures-thumbup:

slika

slika

a ima i drugih...

slika

Sava Bohinjka

slika

slika

novi most

slika

ps. u Bledu ipak ima više sadržaja i onima s autom mislim da je to bolja solucija...

Vrh

PostPostano: 03 lip 2014 10:42 
kamperska gerijatrija

Ajmeeee <3 Ovaj novi mostic je bas falio, bas sam prije par tjedana gledala kartu staza i razmisljala kako bi bilo genijalno da spoje kamp na stazu kad im je vec prekoputa. Ta biciklisticka staza je inace postojala i prije, samo sto se iz kampa moralo izaci na glavnu cestu pa do prvog krizanja koje se spaja na stazu. Ovo sad je ooooodlicno :handgestures-thumbup: S tim da je ta biciklisticka staza kruzna pa se moze po jednom putu otici, a drugim vratiti do kampa :handgestures-thumbup:

Zasto mislis da je Bled bolji za one s autom? Od Bleda do Bohinjskog jezera ima poprilicno voznje, pa ako je cilj istrazivati sve u okolici Bohinja onda je to malo tlaka voziti se svaki dan. Plus sto se ne moze biciklom. I postoji aquacentar na 5 minuta od kampa. A cini mi se onako od oka da Bohinjsko ima ljepse i ne toliko urbanizirane plaze za kupanje, cak se moze naci i malih sljuncanih plazica na kojima nema ama bas nikoga. Meni je Bohinj preprepredivan, ljepsi od Bleda <3

Vrh

PostPostano: 03 lip 2014 11:38 
Moderator

nismo bili u mogućnosti kupanja na jezeru... malo je brrrrrrr... a toplice tj. Aquacentar nas uopće nije zanimao iako smo imali njegovu adresu u navigaciji isključivo da je poblesavilo vrijeme pa da ga nažalost utučemo u recimo najgori način...

a očito smo možda profulali obilazak Bohinja pa ćemo to morati ponoviti... i to smještajem u ovom kampu :icon_wink:

Vrh

PostPostano: 03 lip 2014 13:42 
Zen kampist

Izgleda prekrano. Malo me podsjeća na Slapić.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 24 posta ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: