Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 24 stu 2024 05:51.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 875 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 14 15 16 17 18 ... 44 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Šatori
PostPostano: 15 sij 2014 10:48 
trudi se

Taj model Mckinly nema ali ima Wichita 500 Eeasycamping za nekih 350 e koji mi nije nesto mnogo veći ali je mnogo skuplji :) i Coleman Ridgeline 6 plus za 250 e sto mi deluje veliko.

Dali bi do 150 eura za šator. Treba kupiti i dosta toga uz šator :)

Prvi put kamujemo, nadam se da nece biti prvi i poslednji :) , ako nam se svidi par godina ce da nam služi nadam se i ovaj koji budemo kupili.

Coleman Trailblazer sam našla preko oglasa danas idem da sve proverim 70 e nov, to je vise nego povoljno koliko vidim.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2014 11:06 
Moderator

Za tu cijenu nemaš što razmišljati. Nije velika investicija i ako Vam se svidi kampiranje, kupite veći šator za koju godinu, a na ovom niste puno izgubili.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2014 11:14 
kamperska gerijatrija

Ako je sve uredu sa Trilblazerom za 70e necete naci bolji sigurno! Samo dobro provjerite jel sve uredu s njim, inace kosta skoro 3x vise pa mi je ovo malo sumnjivo.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2014 19:56 
trudi se

Pazarila sam šator, Coleman Trailblazer 4 ne 5 , na oglasu je bila 5- ica ali imao ih je nekoliko pa je samo ovaj ostao. Ako nadje veci sutra zamenicemo. Svakako je nov, ne otvaran, sve sa etiketama.

Kad ga otvorim za koji dan videcu da li ima sve delove :handgestures-fingerscrossed: :)

I kupih dve nove Coleman vrece Pacific maxi comfort i Coral maxi comfort obe mi je dao za 50e.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2014 21:00 
Moderator

:handgestures-thumbup:

Valjda će biti koja slikica kod prvog slaganja! :icon_wink:

Vrh

PostPostano: 15 sij 2014 21:35 
kamperska gerijatrija

Probajte obavezno zamijeniti za veci, bojim se da ce vam ovo biti jako na knap! :/

Vrh

PostPostano: 18 sij 2014 19:55 
zeleni kampist

zacki zak je napisao/la:
Pozdraf, sretno novo ljeto!
Procunjah po Decathlonu u Mađarskoj. Quechua šatori na akciji...
http://www.decathlon.co.hu/
http://www.quechua.com/de-DE/
Možda ima nešto za Grabu...

Malo sam bio inaktivan :P

Bio sam u Njemackoj, ali sam sve novce potrosio na shopping :P tako da nisam kupio nikakvu opremu pa sad moram nastaviti traziti :)

Zanima me ovaj sator -----> http://www.decathlon.de/zelt-t62-xl-air-id_8171137.html

Kakav je? Jel valja to?

Vrh

PostPostano: 13 ožu 2014 13:04 
napredni kampist

a jooooj, ja bi novi sator, a ne mogu naci manu ovom svom Samosu 4...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Vrh

PostPostano: 17 svi 2014 09:56 
trudi se

Pozdrav svima.
Molim Vas mišljenje o šatoru McKinley Alpha 5.
Namijenjen bi bio za mladu obitelj s jednim djetetom, isključivo za kampiranje vikendom, max dugi vikend, ništa više od toga za početak. Destinacije HR obala i unutrašnjost HR i SLO.
Ukoliko nam se kampiranje "primi" onda bi razmišljali o nekom upgrade-u za godine, dvije :)
Ideja je ne potrošiti previše novaca za početak za slučaj da se ispostavi da ništa od toga iz nekog razloga...
Hvala.

Vrh

PostPostano: 17 svi 2014 10:26 
Zen kampist

dzk je napisao/la:
Pozdrav svima.
Namijenjen bi bio za mladu obitelj s jednim djetetom, isključivo za kampiranje vikendom, max dugi vikend, ništa više od toga za početak. Destinacije HR obala i unutrašnjost HR i SLO.
Ukoliko nam se kampiranje "primi" onda bi razmišljali o nekom upgrade-u za godine, dvije :)
Ideja je ne potrošiti previše novaca za početak za slučaj da se ispostavi da ništa od toga iz nekog razloga...
Hvala.

mi smo sada, za 1. maj, bili u šatoru sa klincem od dvije godine u mckinley oregon 5 šatoru i bilo nam je ok,

vrijeme je bilo hladno, kišno i vjetrovito, međutim u šatoru je bilo ugodno, nije nas propuhavao vjetar, nije prokišnjavalo, a po potrebi smo upalili mali kalorifer koji je šator zagrijao za čas

da je bilo vrijeme lijepše, mislim da bi nam bi nam doživljaj kampiranja sa štorom i malcem bilo puno, puno ljepše iskustvo, al kažem i ovako nam je bilo ok (spasio nas je mali prijenosni tv i 16gb crtića :) )

što se tiče šatora, meni su nekako praktičniji oni što idu u kupolu, čisto iz razloga što ne moraš, baš uvijek, zabijati milijon klinova za sve one špagice i pazit hoće li dijete zapet za njih ili ne, jer takav šator stoji sam za sebe, a ove tunel šatore moraš dobro zategniti sa špagicama...

ovo je naš šator, visina je 150cm, bi bilo puno bolje i jednostavnije da je stajaća visina, a dimenzije unutarnjeg dijela (spavaonice) su cca 2,50x 3,00 metra i ovaj predprostor je još nekih 70-tak centimetrara

slika

Vrh

PostPostano: 17 svi 2014 14:21 
trudi se

Goga, hvala na odgovoru.
goga je napisao/la:
što se tiče šatora, meni su nekako praktičniji oni što idu u kupolu, čisto iz razloga što ne moraš, baš uvijek, zabijati milijon klinova za sve one špagice i pazit hoće li dijete zapet za njih ili ne, jer takav šator stoji sam za sebe, a ove tunel šatore moraš dobro zategniti sa špagicama...

Istina, iako gledajući McKinleyev video ne čini se pretjerano kompliciran za složiti, mislim i da dvoje početnika slože sve, uključivši sve špage i klinove u roku od pola sata, što mi je prihvatljivo.
goga je napisao/la:
ovo je naš šator, visina je 150cm, bi bilo puno bolje i jednostavnije da je stajaća visina, a dimenzije unutarnjeg dijela (spavaonice) su cca 2,50x 3,00 metra i ovaj predprostor je još nekih 70-tak centimetrara

To je i nama jedan od prioriteta, stajaća visina barem u "dnevnom" dijelu, što Alpha 4/5 imaju ako si max 170cm visine kao u naše slučaju :)

Vrh

PostPostano: 17 svi 2014 16:04 
Moderator

dzk je napisao/la:
Istina, iako gledajući McKinleyev video ne čini se pretjerano kompliciran za složiti, mislim i da dvoje početnika slože sve, uključivši sve špage i klinove u roku od pola sata, što mi je prihvatljivo.

koje dvije osobe i kojih pola sata? goga to sama napravi brže... ja gledao! :icon_wink:

Vrh

PostPostano: 17 svi 2014 16:55 
Zen kampist

Statler je napisao/la:
dzk je napisao/la:

koje dvije osobe i kojih pola sata? goga to sama napravi brže... ja gledao! :icon_wink:

=))

Vrh

PostPostano: 18 svi 2014 08:49 
kamperska gerijatrija

dzk je napisao/la:
Pozdrav svima.
...

Nama je ta model isto bio u uzem izboru ali smo odustali od njega najvise zato sto nema integriranu podnicu ali ako vam to ne smeta i ako je cijena pristojna go for it ;)

Vrh

PostPostano: 18 svi 2014 18:34 
trudi se

Hm, mislio sam da je "integrated PE floor" upravo ta intergrirana podnica, dakle u zabludi sam?

Vrh

PostPostano: 18 svi 2014 19:25 
kamperska gerijatrija

Hmm ajde to dobro provjerite jer na videu podnice nema! Mozda je ovo novi model pa je integrirana ali znam da je prije bije bilo :/

Vrh

PostPostano: 15 lip 2014 20:53 
trudi se

Kakvi su šatori iz Jyska, ima li neko iskustva ?

http://www.jysk.com/hr/165/787/4721800/a/catalog

Vrh

PostPostano: 08 srp 2014 22:11 
kamperska gerijatrija

Koliko su cvrste fiberglas sipke na novijim satorima? Kolika je realna mogucnost da to pukne?
Citam po Eng. forumima kako im pucaju ali njihovo i nase vrijeme se bas ne moze usporediti. Da li bi bilo pametno uzeti par komada (gdje?) i onu gumicu koja ide kroz njih pa da sam miran ili brinem bez razloga?

Vrh

PostPostano: 09 srp 2014 06:51 
Moderator

evo i jedno i drugo na sniženju imaš trenutno ovdje:

www.kampoprema.com

Vrh

PostPostano: 09 srp 2014 07:02 
Moderator

robi je napisao/la:
Kakvi su šatori iz Jyska, ima li neko iskustva ?

http://www.jysk.com/hr/165/787/4721800/a/catalog

Frend je uzeo šator (mali za tri osobe) kod njih i stalno ga koristi za vikend kampiranja i prezadovoljan je! :-??

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 875 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 14 15 16 17 18 ... 44 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: