Evo čisto da podjelim koju informaciju. Stariji članovi ovog foruma znaju da sam kameru na svojim kampicama imao još prije 5 godina. Sve kamere koje sam imao su bile bežične, u razini tablice. Napon sam spajao na pozicijska svijetla (osvijetljenje tablice). Zašto na poziciju? Zato što mi ta kamera na kampici ne služi za vožnju u nazad, nego isključivo naprijed prilikom obilaska vozila ispred sebe. Prije nego bi izvršio pretjecanje upalio bih poziciju i provjerio stanje iza sebe. Bežična i iz razloga što ne moram povlačiti koaksijalac preko rude prikse pa sve do monitora kod upravljača. Isto tako na autu sam postavljao drugu kameru koju bi koristio kad priksa nije skopčana. Nedostatak bežične kamere je taj što uhvatiš jači signal neke druge kamere, tako da sam koji puta uhvatio sliku čekaonice ordinacije, razni butici...
Jednom prilikom sam u Strašku čekao da mi zaštitar otvori rampu te mu na monitoru pokazao prikaz snimanog trezora i recepcije sa zadnje strane. Zaštitar nije mogao vjerovati
![happy :)](./images/smilies/1.gif)
.