bajki je napisao/la:
Super! Hvala na informaciji, nisam znao za taj kamp!
Jesi ti bio tamo?
Prvo taj kamp je očito novijeg datuma. Osobno se nisam kupao tamo, ali je tamo bila na magistrali (OS-NS) prva benzinska "naftagas" a od njih bi čekovi nama u SRH dolazili s "zakašnjenjem" i po mjesec dana a i litra je bila "par lipa" jeftinija. Pa dok bi išao na benzinsku viđao sam kupače kako se muvaju i prolaze. Mnogi moji frendovi su išli tamo, ja sam češće s didom mojim na pecanje na Dunavac, ali na erdutskoj strani. I dan danas ljudi tamo idu, zadnjih godina ponovo sve više, evo i kamp je izgrađen. Što mi je prilično drago jer je ipak viši civilizacijski nivo. Btw. evo jedan vatrogasac otišao u mirovinu i kupio vikendicu na erdutskoj strani, samo zbog tog jezera da se može kupat. Ja sad i da želim ne mogu, nema putovnicu, za Mađu, Slo, mogu s osobnom, mislim i BiH i to mi je dovoljno, za sada.
A bilo bi dobro raspitati se o detaljima tog kampa, nešto se vidi na satelitskoj snimci, ali ostalo cijene, režim, kapacitet, bla, bla.... to ili kontaktirat vlasnika ili TZ Odžaci, tamo bi trebali više znati.