dzk je napisao/la:
Pozdrav svima.
Molim Vas mišljenje o šatoru McKinley Alpha 5.
Namijenjen bi bio za mladu obitelj s jednim djetetom, isključivo za kampiranje vikendom, max dugi vikend, ništa više od toga za početak. Destinacije HR obala i unutrašnjost HR i SLO.
Ukoliko nam se kampiranje "primi" onda bi razmišljali o nekom upgrade-u za godine, dvije
Ideja je ne potrošiti previše novaca za početak za slučaj da se ispostavi da ništa od toga iz nekog razloga...
Hvala.
mi smo sada, za 1. maj, bili u šatoru sa klincem od dvije godine u mckinley oregon 5 šatoru i bilo nam je ok,
vrijeme je bilo hladno, kišno i vjetrovito, međutim u šatoru je bilo ugodno, nije nas propuhavao vjetar, nije prokišnjavalo, a po potrebi smo upalili mali kalorifer koji je šator zagrijao za čas
da je bilo vrijeme lijepše, mislim da bi nam bi nam doživljaj kampiranja sa štorom i malcem bilo puno, puno ljepše iskustvo, al kažem i ovako nam je bilo ok (spasio nas je mali prijenosni tv i 16gb crtića
)
što se tiče šatora, meni su nekako praktičniji oni što idu u kupolu, čisto iz razloga što ne moraš, baš uvijek, zabijati milijon klinova za sve one špagice i pazit hoće li dijete zapet za njih ili ne, jer takav šator stoji sam za sebe, a ove tunel šatore moraš dobro zategniti sa špagicama...
ovo je naš šator, visina je 150cm, bi bilo puno bolje i jednostavnije da je stajaća visina, a dimenzije unutarnjeg dijela (spavaonice) su cca 2,50x 3,00 metra i ovaj predprostor je još nekih 70-tak centimetrara