Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 27 stu 2024 20:45.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 875 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 13 14 15 16 17 ... 44 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Šatori
PostPostano: 06 pro 2013 15:31 
zeleni kampist

Pozdrav, zacki zak :)

Hvala na odlicnom postu. Uvelike mi pomažete u odabiru (makar cu ici kampirati tek na proljece :P , ali pošto idem u Njemacku na deset dana krajem godine, onda želim sve znati prije nego krenem u veliki shoping).

Čitajući postove, izgleda da ću izabrati Nevadu + paviljon. Ali svakim danom promjenim mišljenje.

Još me nešto zanima, svaki šator ima na podu "šatorsko krilo" (ne znam kako da se drugačije izrazim), ali unatoč tom "krilu", svejedno treba neki tepih? Jer vidim da Outwell ima za svaki svoj šator, posebno i tepih za kupiti.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2013 15:38 
kamperska gerijatrija

Graba bolji i noviji satori imaju pod preko cijele povrsine ali nemaju bas svi. Mi smo gledali par McKinley modela i nisu imali pa smo odustali od njih.
Tepih ti nije obavezan ali ovaj "pod" je zapravo debeli najlon (kao cerada) tako da nije najugodniji za hodanje ali nitko ti ne brani da stavis unutra bilo sta. Recimo vidim da se cesto koriste one podloge za piknik kojih ima u Intersportu za 100tinjak kn.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2013 15:40 
zeleni kampist

Mislim da ako već uzmam nevadu, onda bih i uzeo i njen tepih pa da sve bude u kompletu. To su sve nedoumice :P Imam takve lude želje i ko malo dijete sam :P

Vrh

PostPostano: 10 pro 2013 16:16 
trudi se

http://www.easycamp.com/en/Products/Ten ... on600.aspx

Nakon duge potrage za satorom na kraju se odlucismo za ovu varijantu. Boston 600 Easy Camp. Posle vasih saveta da je pametnije kupiti veci sator sa vise mesta,prelomismo se za ovaj model. :icon_wink: Nabavili smo ga u Merkuru u Ljubljani u oktobru mesecu. Bio je na nekom popustu 230 e. Po pristizanju u Bg odmah je na placu palo podizanje satora i zvanicna proba. Mislim da smo napravili pun pogodak sa satorom. :handgestures-thumbup: Veoma je prostran i cini mi se da ispunjava sve nase zahteve. Molim ako neko od vas ima neka iskustva sa ovim modelom da baci svoj komentar. Unapred zahvalan. :bow-blue:

Vrh

PostPostano: 10 pro 2013 16:20 
trudi se

Ne znam zasto je post izasao ovako siroko pa molim moderatore da ukoliko je moguce malo skupe ovo moje pisanje ?? :doh:

Vrh

PostPostano: 10 pro 2013 17:09 
Moderator

Sa postom je sve OK! :handgestures-thumbup:
A i šator nije loš! :)

Vrh

PostPostano: 10 pro 2013 18:59 
Moderator

Deki r-4 je napisao/la:
Ne znam zasto je post izasao ovako siroko pa molim moderatore da ukoliko je moguce malo skupe ovo moje pisanje ?? :doh:

rješeno :greetings-wavingyellow:

Vrh

PostPostano: 10 pro 2013 19:37 
trudi se

Sada vidim da je Statler resio problem. Hvala. :bow-blue: I ja mislim da je sator sasvim ok,konacan sud ce pasti nakon dolazece sezone. :YMAPPLAUSE:

Vrh

PostPostano: 11 pro 2013 07:52 
Moderator

nakon dolazeće sezone? :-?? ja se nadam da će sud pasti prije dolazeće sezone :icon_wink:

Vrh

PostPostano: 11 pro 2013 12:32 
trudi se

Uh Statler kako stvari stoje i sezona ce biti puna kapa. :think: Imamo mi ovde nasa predsezonska okupljanja takozvano luftiranje opreme. Kakva je situacija,sveopsta, bice dobro da se svi sastavimo ali nema predaje. :naughty: Nadamo se najboljem ishodu. U svakom slucaju sve aktivnosti ce biti objavljene ovde na forumu. Oprema je spremna mi raspolozeni eto vec dovoljno najava za jedno sjajno leto. :obscene-drinkingcheers:

Vrh

PostPostano: 12 pro 2013 13:38 
zeleni kampist

Deki r-4 je napisao/la:
http://www.easycamp.com/en/Products/Tents/Tour/Boston600.aspx

Nakon duge potrage za satorom na kraju se odlucismo za ovu varijantu. Boston 600 Easy Camp. Posle vasih saveta da je pametnije kupiti veci sator sa vise mesta,prelomismo se za ovaj model. :icon_wink: Nabavili smo ga u Merkuru u Ljubljani u oktobru mesecu. Bio je na nekom popustu 230 e. Po pristizanju u Bg odmah je na placu palo podizanje satora i zvanicna proba. Mislim da smo napravili pun pogodak sa satorom. :handgestures-thumbup: Veoma je prostran i cini mi se da ispunjava sve nase zahteve. Molim ako neko od vas ima neka iskustva sa ovim modelom da baci svoj komentar. Unapred zahvalan. :bow-blue:

Jel ima jos ta akcija? Sad me taj sator zainteresirao :D HAHA :P

Vrh

PostPostano: 07 sij 2014 15:06 
trudi se

Grabo zaista ne znam da li je ta akcija jos uvek vazeca mada cisto sumljam. :-?? Mi smo ga kupili jos pocetkom oktobra. Proveri na njihovom sajtu preko koga smo i mi saznali za akciju. :dance:

Vrh

PostPostano: 07 sij 2014 16:20 
napredni kampist

Pozdraf, sretno novo ljeto!
Procunjah po Decathlonu u Mađarskoj. Quechua šatori na akciji...
http://www.decathlon.co.hu/
http://www.quechua.com/de-DE/
Možda ima nešto za Grabu...

Vrh

PostPostano: 07 sij 2014 19:25 
Moderator

Nisam ni znao za tu stranicu. :handgestures-thumbup:
Koliko vidim ima trgovina u Budoarsu, morati ćemo navratiti! :icon_wink:

Vrh

PostPostano: 14 sij 2014 00:27 
trudi se

Dobro veče svima,

već nekoliko dana čitam ovaj forum, odličan je , svašta sam našla za nas početnike :),

Ove godine prvi put planiramo muž , deca (5 i 7 god) i moja malenkost da kampujemo.

U planu je ostrvo Pašman.

Volela bih da mi neko možda pomogne oko izbora šatora , s obzirom na skoman izbor u Beogradu
jedino što smo našli za nas jeste

McKinly Flinduka 4
http://www.intersport.rs/akcijska-ponud ... 3236#c3215
i
Easy Camp Phantom 400
http://www.winwin.rs/sportska-oprema-i- ... 71827.html

Koji od ova dva, koji je bolji?

Cena im je povoljna oko 100 eura.

Veliki pozdrav Mirjana

Vrh

PostPostano: 14 sij 2014 01:48 
trudi se

Nisam napisala da razmatramo i

Colemat Traiblazer 5
http://www.coleman.eu/p-25682-trailblazer-5-plus.aspx

Svaki predlog je dobrodošao !!!!

:)

Vrh

PostPostano: 14 sij 2014 08:04 
napredni kampist

Minihumi, ako je za birat između ta tri modela za familiju sa 2 djece, onda onaj easy camp ne dolazi u obzir (mala spavaona, nema mjesta za stvari i nemaš di biti ak pada kiša)
MORA biti za 5 osoba. A između colemana i mckinleya biram colemana. Čini mi se prostraniji. I ja imam colemana, doduše ne taj model, i vrlo sam zadovoljan sa njime.
Nadam se da sam bio od pomoći...
Pozdrav

Vrh

PostPostano: 14 sij 2014 08:05 
Moderator

Minihumi, pozdrav i dobrodošla!

Neulazim u to dali Vam je to dovoljna veličina šatora ili ne.

Sva tri su tu negdje po veličini, malo je manji easy camp. Ja bi se u svakom slučaju odlučio za Coleman iz razloga što mi nekkao njegov predprostor izgleda najveći, a uz put je zatvoren i odozdola, dok kod druga dva nije. To bi meni bilo bitno da se unutra mogu ostaviti stvari bez da može doći bilo kakva životinja.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2014 12:07 
trudi se

Hvala na odgovorima , idemo danas da pogledamo Colemana.
Sto se tiče veličine ja sam gledala po specifikaciji koliko osoba moze da spava :) , svakako Coleman ovaj je za 5 osoba i ima veci taj predprostor , valjda cemo stati :).

Vrh

PostPostano: 14 sij 2014 12:34 
kamperska gerijatrija

mimihumi ja bi isto uzeo Colemana ali moj savjet je da potrazite jos malo, nemoguce da je u Bg izbor losiji nego u Zg? Zasto nebi narucili preko interneta?
Broj osoba za koji je sator deklariran je informativnog karaktera, minimum koji se preporucuje je +1 (dakle ako vas je 4 uzima se sator barem za 5) ALI ovaj Coleman je jako uzak i nema odvojene spavaonice! Mi imamo Outwell Covington 4 (nas je troje) i spavaona je samo 10cm uza, mislim da ce vam to biti jako na knap! Racunaj 270cm sirine na vas 4, to je 67cm za svakoga a znamo svi kako klinci spavaju :D
Koliko bi max dali za sator? Da li se moze kod vas nabaviti McKinley Samos 6? Nebi trebao biti skup, kvaliteta je pristojna a veci je od svih koje gledate.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 875 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 13 14 15 16 17 ... 44 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: