Statler je napisao/la:
da... skučen! na skijanju imaš i mokra ski-odijela, i mokre pancerice koje svake trebaju prostora 40x40 cm, pa za 4 osobe uzelo bi cijeli hodnik između kuhinje i sanitarnog bloka... + što kako se topi snijeg sa njih (jer ne možeš sve u sitno očistiti vani ispred) bi ostavljalo mokro unutra.... Nadalje 4 osobe zahtjevaju svakodnevno raspremanje kreveta u sjedeću garnituru i sve to mislim da bi mi bilo samo veće opterećenje od uživancije - a gledam to na bazi moje 7 m kampice, a kamoli u nekoj daleko manjoj...
razmišljam - da smo baš žena i ja sami i tad bi bilo teško,
A tzv. planinski bungalovi?
(
šta računaš da su prikolice kao oko 11-12 kvadrata, a bungalov ipak ima nekih 20-25 + eventualno krevete na "galeriji" i još neko mini predvorje).
Potpuno isključujem varijantu vlastite kampice i vlastitog prijevoza, već mislim na rentanje. (teoretski).
U bungalovu sam bio, doduše nije bilo snijega krajem studenog, tri noći i naravno da nije loše. Prilično sam siguran da bi i vi pristali na takav vikend paket. Drugo je ovo skije, pance, topljenje snijega i to. Ali osobno bi kao avanturu volio unajmiti kamp prikolicu po zimi i snijegu. Naravno ekipa je ta koje je bitna, bez toga sve uzalud..........