Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 26 stu 2024 16:20.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 38 postova ]  Stranica 1 2 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 09 lip 2009 14:35 
Moderator

Evo ako koga zanima, u Kauflandu je akcija. Jučer sam ga i sam kupio i super izgleda kad sam ga sastavio. U aktualnom Moverinom katalogu takav 99% sličan košta 76 eura.

slika

Vrh

PostPostano: 29 srp 2009 14:20 
trudi se

Kak se pokazao? Meni je djelovao nekak "klimavo" ;)

Vrh

PostPostano: 29 srp 2009 20:57 
Moderator

Odlično. Bez klimanja. Samo smo maknuli onaj lim okolo jer smo gore stavili pećicu na struju s rolom...
Ispod je žena držala lonce, tavice i nešto plastičnog posuđa, te one velike vilice za roštilj i slično...
Uopće se ne klima - ja sam miješao gulaš i pekao palačinke... i potpuno je čvrsto.
Obzirom da je koštalo onu gore cijenu a da nešto slično košta i 80-tak eura a da ima drugi potpis mislim da je bilo isplativa investicija. ;)

PS. Strma, ali i to ti je veliko iako je sklopivo... gdje ćeš još naći mjesta u bunkeru za kutiju 90x40x8 cm... :lol:

slika

Vrh

PostPostano: 17 sij 2012 17:52 
napredni kampist

Novost u trgovinama kamp opremom-za one koji se uvjek bore s veličinom gepeka
http://www.youtube.com/watch?v=ZjNX5Zvh ... ure=relmfu

Namjera mi je nabaviti lavabo i cjedilo u ovakvoj izvedbi...stiže za jedno mjesec dana pa će i kratki osvrt.
Do sada sam odbijao i melanim (koristio metalne zdjelice), al ušteda prostora za npr lavabo i cjedilo suđa...vrijedi razmislit.

Vrh

PostPostano: 17 sij 2012 18:33 
Moderator

Gebalim je napisao/la:
Novost u trgovinama kamp opremom-za one koji se uvjek bore s veličinom gepeka
http://www.youtube.com/watch?v=ZjNX5Zvh ... ure=relmfu

Namjera mi je nabaviti lavabo i cjedilo u ovakvoj izvedbi...stiže za jedno mjesec dana pa će i kratki osvrt.
Do sada sam odbijao i melanim (koristio metalne zdjelice), al ušteda prostora za npr lavabo i cjedilo suđa...vrijedi razmislit.

Da, svaki kilogram je bitan! Mi koristimo melaminsko posudje i super je. Plan nam je nabaviti i ovo kampersko posudje za kuhanje.
Gdje si nabavljao (ili ćeš nabaviti) ove posude na sklapanje i po kojoj cijeni?

Vrh

PostPostano: 17 sij 2012 18:45 
napredni kampist

Evo linka koji odgovara na sve.

http://www.mixi-caravaning.si/katalog/s ... l&x=16&y=6

Vrh

PostPostano: 17 sij 2012 18:47 
Moderator

Gebalim je napisao/la:

:handgestures-thumbup:

Vrh

PostPostano: 17 sij 2012 19:05 
napredni kampist

Ovo još bolje dočarava

Vrh

PostPostano: 17 sij 2012 22:47 
Moderator

djeluje odlična stvar!

ali za šatoraše... ja u kampici imam još nekoliko praznih ormara, a o praznoći bunkera u autu neću ni govoriti... vozim kavez s vjevericama 100x60x40 cm jer imam mjesta... a i krovna kutija ostaje doma...

što se tiče melamina samo plus i preporuke... 90% posuđa u kampici sad je melaminsko... nije sve kupovano u camping trgovinama, već se da naći lijepog i kvalitetnog posuđa i u raznim shopping centrima... samo treba kvrckati po suđu... :handgestures-thumbup:

Vrh

PostPostano: 18 sij 2012 14:33 
Zen kampist

Gebalim je napisao/la:

Ova stranica nam je dobro došla.HVALA!!! :handgestures-thumbup:
Ima puno opreme koju smo dobili kad smo kupili kampera tako da započetak nismo morali trošiti novac i na to.Kako smo napočetku stalno mjenjali kampove(svaki drugi ili treči dan novi kamp) nismo baš neke stvari ni koristili,jer smo jako malo boravili u kamperu.Onda smo se našli tjedan dana u jednom kampu,gdje smo naravno koristili skoro svu opremu i primjetili neke stvari koje su nam se do tada činile ok da bi ipak promjenili.Sada smo na ovoj stranici našli dosta toga,a uz to još imaju i popust. :dance:

Vrh

PostPostano: 18 sij 2012 22:29 
iskusni kampist

Ako netko treba,u Konzumu su na sniženju polikarbonatne čaše za sokove,vino,pivu :clap:

Neki dan sam kod nas u BJ u Konzumu kupio dodatni paket ( 3 kom) čaša za 18 i nešto kn.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2012 14:13 
Zen kampist

Mate je napisao/la:
Ako netko treba,u Konzumu su na sniženju polikarbonatne čaše za sokove,vino,pivu :clap:

Neki dan sam kod nas u BJ u Konzumu kupio dodatni paket ( 3 kom) za 18 i nešto kn.

dodatni paket ( 3 kom) čaša- uuuu Mate što ćemo sad moći razbijat kad se nađemo :violin: . Pa kaj si toliko (puno) kupio- stvarno si se potrošio? : =))

Vrh

PostPostano: 25 sij 2012 13:28 
napredni kampist

Melamnsko posuđe...što je posebno bitno komadna ponuda.
Dizajn UŽASSSS!!!Znam da se o ukusima ne raspravlja,ALI! :doh:
Osim ovog crvenog:
http://www.sumoopskrba.hr/katalog/?txt=melamin

Vrh

PostPostano: 25 sij 2012 13:51 
Moderator

Gebalim je napisao/la:
Melamnsko posuđe...što je posebno bitno komadna ponuda.
Dizajn UŽASSSS!!!Znam da se o ukusima ne raspravlja,ALI! :doh:
Osim ovog crvenog:
http://www.sumoopskrba.hr/katalog/?txt=melamin

prvo evo ti još jedan link...
http://www.antaris.hr/shop/pregled_proi ... =214&g=133

ako zanemariš dizajn, suđe je vrhunsko - ima ga nekoliko nas tu s foruma... nama sada služi kao pomoćno suđe u kampu...

inače imaš kamperske komplete - dizajn i izgledi vrhunski, ali cifre su da boli glava... :doh: lani sam na poniženju u kamperskom dućanu u Villachu kupio jedan komplet za 4 osobe za cca 200 kn, a na identično je Mate naletio za skoro istu vrijednost i u HR!

Melamin može u potpunosti zamijeniti bilo koje "stakleno" suđe, a o težini pri transportu neću raspravljati... Što se čaša tiče - tu je druga solucija i nisam pobornik, a i kod pranja ostaju tragovi na prozirnoj plastici, pa mi to nekako ne sjeda.

Vrh

PostPostano: 25 sij 2012 14:53 
napredni kampist

Hvala u svakom slučaju..
S obzirom da imam gomilu stvari doma set a pogotovo šalice i sl. mi nisu praktični-vezan sam za svoje inox vrćeve i šalice za kavu i rakiju,pogotovo ne u cjenovnom razredu od Petroni-a. :-W
Meni baš fali 6 kompleta plosnati i jušni tanjur, za familiju i eventualne goste.
Zato mi je prvenstveno interesantno ovo iz Šumoopskrbe.I možda nekom s sličnim problemom poput mojeg :obscene-drinkingcheers:
Dizajn, ja bi prešao i preko toga čak,bitnije je ono u njemu, al bi me moji pilili i vjerojatno bacili čim bi zamakao iza nekog ugla =))

Vrh

PostPostano: 25 sij 2012 14:59 
Moderator

Gebalim je napisao/la:
Hvala u svakom slučaju..
S obzirom da imam gomilu stvari doma set a pogotovo šalice i sl. mi nisu praktični-vezan sam za svoje inox vrćeve i šalice za kavu i rakiju,pogotovo ne u cjenovnom razredu od Petroni-a. :-W
Meni baš fali 6 kompleta plosnati i jušni tanjur, za familiju i eventualne goste.
Zato mi je prvenstveno interesantno ovo iz Šumoopskrbe.I možda nekom s sličnim problemom poput mojeg :obscene-drinkingcheers:
Dizajn, ja bi prešao i preko toga čak,bitnije je ono u njemu, al bi me moji pilili i vjerojatno bacili čim bi zamakao iza nekog ugla =))

mi smo kupili bijele tanjure od melamina pred 2-3 godine u Mađarskoj u TESCO-u... tako da su uredni, a dizajnom su slični onima od arcopala... cifra je bila smijurija...

a dok sam u kampu, iskreno to vrijeme tme tak briga za dizajn - bitno je ono unutar tanjura... :handgestures-thumbup:

Vrh

PostPostano: 25 sij 2012 15:07 
napredni kampist

a nešto ću morat-mojima dosadilo jesti iz metalnih zdjelica što ja osobno volim,al njima sam naravno smješan :-??
rok mi je lipanj mjesec :shifty:

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012 19:30 
Moderator

Zanimljiva kamperska kuhinja:

http://www.mycampkitchen.com/index.htm

slika

Vrh

PostPostano: 26 lip 2012 13:02 
zeleni kampist

Moramo da kupimo kuhinju za kampovanje, našla sam ovo dosta povoljno u Italiji. Kako vama izgleda? Da li je neko imao iskustva sa Beaver Brand kamp opremom? Cena je 80e. Moramo da naručimo na neviđeno, pošto imamo neku povoljnu kombinaciju za kupovinu i slanje.
Mi bi ovu veću slika

Vrh

PostPostano: 26 lip 2012 19:43 
Moderator

Ta veća je super. Mi smo nama gledali i odlučili se za tu veličinu (nismo još kupili), to je negdje oko 90 cm dužine. One velike dužine cca 120 cm su prevelike, a one od 70 cm su premale!
Cijena je super! Inače se cijene kreću od 80-110€.

Kako će te nju dobaviti? :think:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 38 postova ]  Stranica 1 2 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: