Statler je napisao/la:
I nije tako u svim kampovima. Primjerice ni u Glavotoku ni u Čikatu neće ti izbaciti. Struja je odlično riješena i osigurači nisu 6A.
Ako sam dobro skontao njemu iskače zaštita od samog kabela, a ne u ormariću kampa.
okicizepa je napisao/la:
Imam još i dupli rešo na kojem odozada piše 2500 W. Njega sam mislio koristiti ove godine. Znači po tome imam još oko 800 W lufta. Ali ne znam koliko mi troši frižider u kampici koji mi je jedini potrošač unutra. U uputama koje sam našao na netu piše: energy consumption / 24 hours: 2,3 kWh
Znači li to da mu je snaga 2300 W? Ili to dijelim sa 24 pa onda ispada samo 96 W što mi je definitivno premalo za jedan frižider. Ali opet mi 2.3 kW izgleda previše za tako mali frižider. Riječ je o modelu Electrolux RM2210.
Da, imaš rezervu od 800 W, ali uz njega ne smiješ istovremeno koristiti pećnicu ili nešto slično.
Za frižider, tih 2,3 kWh ti je njegova potrošnja energije kroz 24 h, i ako podijeliš s 24 h, dođeš do njegove prosječne snage u tih 24 h. Caka je što frižider neradi svih 24 sata, tako da je snaga veća i mislim da se kreće 120-150 W, ovisno od frižidera do frižidera.