Evo i mi smo proveli 10 dana u kampu Dole, pa i od mene nekoliko opaski uz kakve takve fotke:)
Znači šator, 2 odrasle osobe i dijete 2.5g, auto i struja = 204,00kn dnevno sa turističkom taksom.
Prije nego što smo došli do kampa Dole, obišli smo Baško polje koje nam je ipak bilo puno predaleko od mora, zatim Krvavicu koja je bila prenatrpana i recepcija je radila dvokratno a sastojala se od stolice i prijenosnog stola na ulazu (?!) i onda smo došli u Dole. Odmah da kažem, čim smo se spustili do plaže odlučili smo da je to to.
Evo par slika:
Pogled iza kampa na Biokovo, tko nije vidio stvarno izgleda impresivno
Ovo je prvi red do mora koji je jedini parceliziran i u 10 dana koliko smo mi bili konstatno zauzet:). Ali to je točno ono što od kampa tražim, doslovno ste na moru a parcela cijeli dan u jako lijepom hladu crnogorice. Odlična je stvar da mobilne kućice nisu nabijene u prvi red pa da svi mi ostali koji kampiramo u objektima za kampiranje a ne u fiksnim kućicama moramo prolazit pokraj takvog naselja da dođemo do mora. Cijeli prvi red, s izuzetkom 2-3 takve kućice je slobodan za rezervirati.
Neparcelizirani dio je jako različit, od parcela na čistom suncu do onih u stvarno lijepoj hladovini (što maslina, što crnogorice). Dio kampa je rezerviran za Čehe, a ostatak je doslovno gdje ti paše, tu se smjesti. Mi smo došli nenajavljeno, u popodnevnim satima i opet našli prihvatljivo mjesto sa dosta hladovine, jedino što nije uz samo more.
E sad i po meni najlošiji dio kampa - sanitarci. Nažalost variraju od onih solidnih i ništa posebno do onih koji jednostavno ne zadovoljavaju. Ne mogu čak niti reći da se ne čiste, ali to je samo u prijepodnevnim satima i možda rano popodne. Kasnije i predvečer kad se svi krenu tuširati to postaje prava poplava. Također premalo tuševa (ovo govorim o našem sanitarcu, a to je bio vjerojatno najlošiji u kampu), svega 3 za muške i 3 za žene. Tople vode redovito nestaje oko 6-7 sati popodne. Ne bude ledena ali za djecu neprihvatljivo.
I da završimo sa daleko najljepšim dijelom kampa - plažom. Kristalno čisto more, kameni oblutci cijelom plažom, dosta valovito (nekome paše, nekome ne), miris crnogorice koja se nadvija cijelom dužinom plaže i stvara na njoj savršen hlad, lagani povjetarac cijelo vrijeme, pogled kad se otpliva malo dalje na Biokovo......zaista prekrasno.
Sve u svemu, moje preporuke idu za ovaj kamp, ali sanitarci moraju biti riješeni, ovo je jednostavno neprihvatljivo.
Srećom, plaža, čistoća mora i puno hladovine spašavaju stvar!
PS - isprike ako su slike neprihvatljivo velike, molim samo da mi netko ukaže na to i pokušati ću riješiti, ovo mi je prvi put da postam slike na forum:)