bajki je napisao/la:
To su kućice tzv. Adria kosi tip!
Kod njih treba biti oprezan kod kupovine jer znaju na prednjem kraju procuriti, ali to neznači da se nemože naći sačuvani primjerak! Ako je prljava to neznači da je loša - voda, četka i udri! Poslije se sjaji, dodaš nove naljepnice ili obojaš i skoro kako nova!
A što se tiče prolaska tehničkog, ako je ispravna instalacija i naletna kočnica, nema razloga da neprođe. A to su stvari koje riješi svaki mehaničar bez imalo problema!
Kod uvoza nema nikakvih ogranićenja, osim možda kod uvoza engleskih kućica koje imaju vrata na suprotnoj strani, ali za to ogranićenje nisam 100% siguran, možda i to prolazi!
Ovo da na prednjem kraju znaju procuriti sam i vidio i čuo. Ali su neki i to uspjeli pokrpat!?
Da li ima kakve veze ako je desetak godina ili više samo stajala vani bez krova, eventualno s ceradom, ali je cijela?
Znači ti onu svoju , nisi špricao? samo prelijepio plavim trakama?
Instalacija? električna, plinska? Moraju ići nove gume, to iz sigurnosnih razloga.....da ne bi poslje bilo, jaooo......
A što se dekorativnih dijelova tiče u interijeru, to se tako i tako "igramo" kod kuće sa svime i svačime, pa to ne bi trebalo biti problem.
Načelno me zanima stav, (ne vezano uz ADRIU) iskustvo za prikolici oko 20 godina koja nije garažirana ali nije niti uništena, ali je bila cijelo vrijeme izložena atmosferalijama?
Koliko ja kužim to se sve može srediti, dobro ne sad da je sve porazbijano i da doslovno curi na sve strane, ali normalna čitava, cijela prikolica ali starija, iznutra očuvana, neuništena????