Ne daju mi godisnji prije 9-og miseca ali sam planirao poc nekamo najesen
Bio sam na Balatonskom jezeru 1985 (prva utrka F1) sa starim i 1991 na F1 Hungaroringu i rado bi ponovio posjet jezeru jer mi se tada bilo jako dopalo, bit cemo u vezi
Samo je problem sto je to bilo doba mladosti a zana danas nema razumjevanja za te price ali uvijek se nadje vremena i prostora za manevar....
U biti ovo sto sam napisao ponoviti ce svatko tko je bio na ovim mjestima...nema tu puno lazi ...znale su to biti i velike ljubavi...tesko je odoliti onoj prekrasnoj Amazonki duge teske crne kovrcave kose kad dodje onako polumokra ispod tusa......
Kad ides van najprije nijedna nije dobra onda stize druga piva pa su cure kako tako onda ide 3-ca piva e sada se vec razmatra okolna situacija te kakvoca i boja modela...a nakon 4-te vec popusta samokontrola i primaju predbiljezbe...tada je najbolje lipo se dignuti i poc odakle si dosao da se drugi dan ne tuces po glavi u smislu sto mi je ono trebalo...ali onaj Homo sapiens skriven u nama muskima nikada ne posustaje...
U Brazilu je to sve kao neka ribarska zabava
onako topla ljetna noc - muzika - toci se piva (Antartica u pakiranju pola litre oblozena stiroporom da duze drzi hladnocu) - cure polugole kao kod nas na Zrcu onako broncane boje... (u biti raspon je od crnih ko noc pa do skroz bijelih - ali su ipak najbolje one broncane...) na zalost proradi neka nostalgija za nasim krajem...
Na zalost danas brodovi stoje kratko prepuno je inspekcija koje se natjecu koje ce naplatiti vise kazni i pritisci su sa svih strana no mladi ljudi uvijek nadju vremena i manevarskog prostora za izlete no u zamjenskom smislu danas su provalili bas te cruisere...trgovacki brodovi vise nisu in...ne znam ili smo mi ostarili...
Ne znam ljudi dosti pisu o neverinima o moru ali se nitko nikada nije sjetio napisati ovakve istinite price - mozda bi bile bestseller