http://www.campingcolfosco.orgSmjesten na samom izlazu iz Corvare, s ulasku u Colfosco, pravi tipicni alpski kamp - uredna i precizno raspodijeljena livada, ne prevelika, od dodatnih sadrzaja samo recepcija i sanitarije te mali parkic za djecu. Podloga za satore je savrsena i mogu se zabiti i najmeksi klinovi, ima i drvenih klupica za one koji nemaju svoj stol, a stupova sa strujom ima za svako mjesto posebno. U sklopu kampa ima i nekoliko bungalova/kamp kucica i poseban sljuncani dio za kucice/kampere.
Oni koji su skijali u ovim krajevima sigurno su uocili kamp jer sjedeznica iz Corvare prema Val Gardeni ide tocno iznad kampa, a kamp radi i zimi.
Vjerojatno jedan od rijetkih kampova koji se moze pohvaliti da je direktno na skijaskoj stazi
Sanitarije su dostupne samo ako imas key-card, tako da nismo mogli zaviriti :(
Ono sto me neugodno iznenadilo su cijene u kampu, cine mi se uzasno visoke za toliko malu ponudu, a djeca su besplatna samo do 3 godine. Iznad 10 placaju kao i odrasli. U spici sezone se auto ne smije drzati unutar kampa.
Inace, ovo mjesto je carobno ljeti i pravi raj za one koji vole hodati po prirodi. Naravno i za planinare, bicikliste i alpiniste, al namjerno sam rekla "hodati" jer ima hrpa staza i setnica koje su prilagodjene cak i djecjim kolicima, ljeti rade i zicare i sve je krcato djecjih igralista i parkica, adrenalinski park je odmah kraj kampa, ducani blizu, setnica i biciklisticka staza idu odmah kraj kampa itd.
Temperature ljeti su danju oko 25-30 ako je sunce, noci su oko 10-15. Treba imati dobar sator jer je klima u Alpama takva da je ujutro suncano, a do navecer se navuku oblaci i svaki dan pljusne nesto. No zato se spava savrseno i sve je prekrasno zeleno