Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 07 vel 2025 09:00.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 31 post ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: 21 srp 2013 10:38 
Moderator

Onda super! :handgestures-thumbup:
Provjeri pa nam javi, baš me zanima kako to ide! :think:

Vrh

PostPostano: 21 srp 2013 16:54 
trudi se

mousezg je napisao/la:
dakle, nasao sam jedan za 400, jedan za 200eur .... to su sve privat kampovi..... dok god meni oni daju struju i vodu, meni super , i bitna mi je cijena ...

sa ovim za 200 eura sam pričao, to je samo ležarina za kampicu, plaća se još dodatno po osobi za svaki dan proveden u kampu, ne mogu se sjetiti koliko, nazoveš ga i pitaš. Taj kamp nije na moru, nego u gradu ( to je privatno dvorište uređeno kao kamp ), blizu kružnog toka na magistrali. Inaće, ovaj sistem naplate sam vidio u još jednom privatnom kampu u Sukošanu, blizu marine Dalmacija, plaća se ležarina za kampicu + po osobi po danu u kampu.

Inaće, što se tiće paušala, u nekim kampovima je samo naveden broj osoba, negdje je to imenom i prezimenom, neki kampovi imaju dvije cijene, obiteljski ( navedeni članovi obitelji ) i komercijalni paušal gdje dolazi tko hoće, naravno ograničen broj osoba. Rijetki su kampovi koji rade cijele godine ( Šimuni na Pagu, Oaza mira u Dragama ) i ti su najskuplji. Za uvjete i cijene je najbolje pogledati na web stranici kampa, ili nazvati, jer mijenjaju uvjete svake godine. Čim nešto urede u kampu preko zime, za iduću sezonu podignu cijene. Informacije o cijenam od prošle godine ili ranije, koje prikupiš na ovaj način, vjerojatno više nisu aktuelne.

Vrh

PostPostano: 21 srp 2013 18:04 
zeleni kampist

Miro je napisao/la:
mousezg je napisao/la:
dakle, nasao sam jedan za 400, jedan za 200eur .... to su sve privat kampovi..... dok god meni oni daju struju i vodu, meni super , i bitna mi je cijena ...

sa ovim za 200 eura sam pričao, to je samo ležarina za kampicu, plaća se još dodatno po osobi za svaki dan proveden u kampu, ne mogu se sjetiti koliko, nazoveš ga i pitaš. Taj kamp nije na moru, nego u gradu ( to je privatno dvorište uređeno kao kamp ), blizu kružnog toka na magistrali. Inaće, ovaj sistem naplate sam vidio u još jednom privatnom kampu u Sukošanu, blizu marine Dalmacija, plaća se ležarina za kampicu + po osobi po danu u kampu.

.

mozes mi pojasniti ovo sa lezarinom .... nije mi to bas najjasnije .....

Vrh

PostPostano: 21 srp 2013 18:18 
Moderator

Ako sam dobro shvatio ti plaćaš njemu što tvoja kampica stoji cijelu godinu na njegovoj zemlji i to ti je 200€ godišnje, a na to ti ide još trošak koliko osoba bude i koliko dana budeš tamo. To je razlika između ležarine i paušala!

Vrh

PostPostano: 21 srp 2013 22:32 
zeleni kampist

bajki je napisao/la:
Ako sam dobro shvatio ti plaćaš njemu što tvoja kampica stoji cijelu godinu na njegovoj zemlji i to ti je 200€ godišnje, a na to ti ide još trošak koliko osoba bude i koliko dana budeš tamo. To je razlika između ležarine i paušala!

tako sam i ja shvatio , i moram priznati , ni ovo mi ne zvuci prelose .... koja je prosjecna cijena po osobi po danu koja se plača u kampu ? 30 eura ? vise ? manje ?

Vrh

PostPostano: 22 srp 2013 09:34 
Moderator

Ne, to je previše za po osobi. Cijene su jako šarene, ovisno od kampa do kampa, otprilike 40-70 kn, po osobi i po danu!

Vrh

PostPostano: 22 srp 2013 11:39 
zeleni kampist

bajki je napisao/la:
Ne, to je previše za po osobi. Cijene su jako šarene, ovisno od kampa do kampa, otprilike 40-70 kn, po osobi i po danu!

ok , recimo 50 kn po danu po osobi, nas smo dvoje , 100kn dan , X 10 dana max = 1000kn ..... 1500kn lezarina + smjestaj = 2500 kn za dvije osobe 10 dana na moru ..... moram priznat, ovo mi zvuci super .... toliko bi platio neki apartmancek , i to ako bi ga nasao po toj cijeni .... i jos se nemoram cijelu godinu brinut za kampicu, sve rasklapat pa svake godine sklapat i slicno ....

a ako mi dojadi, zakacim za auto i ajbok .....

ajmo sad, tko zna za privat smjestaje po ovoj ili slicnoj cijeni.. dakle, privat auto kampove koji dozvoljavaju cijelogodisnju lezarinu ......

Vrh

PostPostano: 22 srp 2013 11:44 
Zen kampist

mousezg je napisao/la:
bajki je napisao/la:

ok , recimo 50 kn po danu po osobi, nas smo dvoje , 100kn dan , X 10 dana max = 1000kn ..... 1500kn lezarina + smjestaj = 2500 kn za dvije osobe 10 dana na moru ..... moram priznat, ovo mi zvuci super .... toliko bi platio neki apartmancek , i to ako bi ga nasao po toj cijeni .... i jos se nemoram cijelu godinu brinut za kampicu, sve rasklapat pa svake godine sklapat i slicno ....

a ako mi dojadi, zakacim za auto i ajbok .....

ajmo sad, tko zna za privat smjestaje po ovoj ili slicnoj cijeni.. dakle, privat auto kampove koji dozvoljavaju cijelogodisnju lezarinu ......

treba točno provjeriti šta je ta ležarina, po meni bi to bilo kao "naplata parkinga" za cijelu godinu, a dok si na kampiranju plačaš i osobe i kamp mjesto i boravišnju taksu

Vrh

PostPostano: 22 srp 2013 12:00 
zeleni kampist

svakako treba provjeriti i to dobro, i jos to sve dobiti napismeno... tek onda si miran i mozes racunati troskove .....

Vrh

PostPostano: 22 srp 2013 21:46 
trudi se

mousezg je napisao/la:

znači, plaćaš 200 ojra za mjesto u kampu za svoju kampicu ( parking ), i još po cjeniku za svaki dan koji provedeš u kampu po osobi, kao da si došao u hotel ( samo puno jeftinije ). Pretpostavljam da je vlasniku kampa svejedno tko je u kampici, obzirom na sustav naplate njemu je u cilju da je kampica što dulje popunjena. A za cijene konkretno, najbolje da nazoveš u kamp i pitaš, to te ništa ne košta

Vrh

PostPostano: 22 srp 2013 22:18 
zeleni kampist

Miro je napisao/la:
mousezg je napisao/la:

znači, plaćaš 200 ojra za mjesto u kampu za svoju kampicu ( parking ), i još po cjeniku za svaki dan koji provedeš u kampu po osobi, kao da si došao u hotel ( samo puno jeftinije ). Pretpostavljam da je vlasniku kampa svejedno tko je u kampici, obzirom na sustav naplate njemu je u cilju da je kampica što dulje popunjena. A za cijene konkretno, najbolje da nazoveš u kamp i pitaš, to te ništa ne košta

od ovog kampa za 200 eur nemam broj, ali nemam jos ni kampicu pa cemu .... mada, ja bi vec ove godine platio mjesto za slijedecu ....

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 31 post ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: