mousezg je napisao/la:
dakle, nasao sam jedan za 400, jedan za 200eur .... to su sve privat kampovi..... dok god meni oni daju struju i vodu, meni super , i bitna mi je cijena ...
sa ovim za 200 eura sam pričao, to je samo ležarina za kampicu, plaća se još dodatno po osobi za svaki dan proveden u kampu, ne mogu se sjetiti koliko, nazoveš ga i pitaš. Taj kamp nije na moru, nego u gradu ( to je privatno dvorište uređeno kao kamp ), blizu kružnog toka na magistrali. Inaće, ovaj sistem naplate sam vidio u još jednom privatnom kampu u Sukošanu, blizu marine Dalmacija, plaća se ležarina za kampicu + po osobi po danu u kampu.
Inaće, što se tiće paušala, u nekim kampovima je samo naveden broj osoba, negdje je to imenom i prezimenom, neki kampovi imaju dvije cijene, obiteljski ( navedeni članovi obitelji ) i komercijalni paušal gdje dolazi tko hoće, naravno ograničen broj osoba. Rijetki su kampovi koji rade cijele godine ( Šimuni na Pagu, Oaza mira u Dragama ) i ti su najskuplji. Za uvjete i cijene je najbolje pogledati na web stranici kampa, ili nazvati, jer mijenjaju uvjete svake godine. Čim nešto urede u kampu preko zime, za iduću sezonu podignu cijene. Informacije o cijenam od prošle godine ili ranije, koje prikupiš na ovaj način, vjerojatno više nisu aktuelne.