Krajem svibnja 2010. sam "zalutao" do Splita i planirano smo rentali mobilnu kucicu u kampu u Stobrecu. Kamp je smjesten u samom centru Stobreca i trenutno je u fazi uređivanja, te se prebacuju kucice Gebetsroitera na najbolja mjesta u kampu i to je dodatni razlog da ga zaobiđete jer kao i vecina hrvatskih kampova za nas istinske kampere tamo nema mjesta vec se ocekuje gospodska klijentela.
Na losijim pozicijama u kampu - uz samo usce rijeke zrnovnice gdje ima naplavina mulja i trave ostavljeno je mjesto za kampere i kamp kucice. Trenutno su glavni sanitarni cvorovi zatvoreni i u obnovi. Nasipavaju se parcele, plaza...
Uz kamp i oko njega odlicna je prateca usluga - trgovine, restorani, pizzerije, zabavni klubovi...
Ali zato s druge strane - kamp ima "dusu" ili gospođu Antoniju na recepciji (seficu recepcije) kojoj kao i mladom decku Ilekovicu zaposlenom tamo dajem cistu peticu!!!
Kako sam bio sa sinkom i njegovim taekwondo klubom na juniorskom prvenstvu Hrvatske odlucili smo se prespavati u tim bungalovima i mogu reci da su me ugodno iznenadili svojom prakticnoscu i urednoscu.
Evo par slikica... i web adresa:
www.campingsplit.hrulaz u kamp
recepcija
kucice (nedovrsene) fale krovici na terasama, ne rade jos TV-i i slicno... ali su funkcionalne...
Plaza - ljepsa strana... nazalost priklonjena ovim kucicama...
Kako smo dosli u petak jer su se djeca morala vagati pred natjecanje.... zavrsili su odmah eto kako...
Evo i "mog" juniorskog viceprvaka Hrvatske...
Vise o razlogu odlaska....
http://www.tkd-fox.com/site/index.php?o ... &Itemid=18"