Otvaram novu temu jer vidim da oko kampa Rožac ima dosta pitanja za Adriatic.
Prošle godine bili smo u kampu Adriatic u Primoštenu. Kampirao sam 15 godina prije, pa stanka 10 godina i sada vec dvije godine opet. Kamp je jedan od najljepših i najsređenijih u kojima sam bio. Sanitarni čvorovi su čisti, nema nikad vode po podu, tople vode ima cijeli dan, wc-i uredni (aparatići za dezinfekciju dasaka itd. itd)...
Kamp se rasprostire uzduž plaže, na najširem mjestu udaljenost od plaže je 100 m. Slobodna zona neparcelirana je uz more, širine 30 metara, a onda dalje su parcele, što je zanimljivo jer slobodne zone obično su daleko od vode, pa morate kakti rezervirati parcelu u tom periodu kad vam paše... (ne znam koja budala to izmislila - kamp je bio spojite se s prirodom, bez ikakvih parcela i onako kako vam odgovara). Plaže, čiste, uredne - more najplavije na Jadranu, dok ga uživo ne vidite teško za povjerovati... U gustoj borovoj šumi... pravi spoj prirode i mira. O kućnim ljubimcima — vjevericama — drugi put... Ne, ne, ne ulaze u kućice, ali su skroz pitome... Za djecu animacija 7 dana u tjednu, skoro pa 24 sata na dan... Animatori fantastični...
E sad cijene: lani za 17 dana (10-27. 7.)— 2 odrasle + 2 djece + kamperica + auto + struja + prikolica od čamca 5400 kn...
E da djeca i cijena u kampovima... to ću otvoriti negdje drugu raspravu jer ima djecu od 14 i 12 godina i oni sada svuda idu pod odrasle osobe... Ma nemojte mi kasti, onda nek im država da da mogu i ići van poslije 11, neka im da osobne iskaznice, neka im da jednaka prava kao i onima poslije 18... Malo su djeca i ograničeni, a kad nešto treba platiti onda su odrasli...
Samo preporuka svima za ovaj kamp. Moji klinci bi ponovo ovdje, ali ja sam rekao da najmanje 3-5 godina nema ponavljanja i odlaska u isti kamp. Nismo li zato mobilni uostalom...
Ovo su dojmovi, a samo smo jednom bili tamo... Onda možete znati da je bilo lijepo.
Evo i par slikica, pa ako sam kome olakšao odabir... dobar provod i lijepo vrijeme...