Imam uvijek u planu nekoliko ruta ovisno o duljini slobodnog vremena. Tada kad imam zeleno svijetlo povučem samo gotov plan iz arhive....
Uglavnom i najčešće pratim moje kolege motoriste i njihove putopise. Na žalost malo ih i žalim jer jest da jesu puno brži od mene ali uglavnom moraju jest po skupim restoranima i pit po preskupim kafićima a što je najgore kada moraju naći mjesto za počinak to ispada ponekada u nepoznatoj zemlji skoro pa Horror!
Sjećam se davnih 80-ig godina od Rijeke do masleničkog mosta se vozi na štopericu.150 km trka sa samim sobom, motor-ja- cesta...
....onak izmučen i dehidriran od koncentracije sjedim na terasi kafića u posedarju a ono desetak minuta nakon prolazi lik kamperist kojeg sam pretekao ispod Velebita....ruka ležerno na poneštri ..turisitička vožnjica...jednostavno uživa.....u jednom momentu sam pomislio #pa nije ni ovaj lik budala#....možda sam čak ja bliže ovoj definiciji...
Bosnu imam u planu ali samo Bosnu zbog ljepota te zemlje i posebno njezinih Riječnih kanjona...Aerodrom željava, Titova pećina protiv atomskog napada, Neretva (navodno most još postoji) Sutjeska, Drvar, Jajce...Jahorina...kanjon Tare, Pive i čega sve ne...Piramide kod Sarajeva...
Na žalost bio plan ove zime ali otpalo....sada vidim po broju posjeta da se dosta otvara ova arhiva-post Norveška no na žalost to je samo plan....bio je i pred dvije godine a bio je i lani....dobro jer je makar u planu!