Nebruseni dijamant - u samo dvije rijeci!
I mi forumasi kamperi, slucajno smo ga otkrili i izabrali za destinaciju 2. susreta forumasa. Vratit cemo se tamo vjerojatno vrlo brzo, a bit ce onih koji ce ga i cesce koristiti.
Kamp je smjesten uz sam rub Tuheljskih toplica. Recepciju za sada dijeli sa hotelom i ona radi od 0-24 sata. Do Tuhelja i samog kampa se jednostavno dolazi autocestom do Zaboka i onda jos 10-15 km do Tuhelja.
U samom kampu je mali, ali vrlo uredni sanitarni cvor. Na najljepsim parcelama smjestile su se pausalne prikolice koje su vec i dograđene i slicno.
Svidjelo nam se i to sto u kamp se bas ne moze s autom jer su vrata pod kljucem, tako da je to oaza mira u prirodi.
Nazalost, moramo odmah reci da je steta sto nije malo bolje oznacen i naglasen upravo taj sam dolazak i put u kamp jer to je dionica autoceste Macelj - Zagreb koja je vrlo vazna i kojom ljeti prođe hrpa stranaca s visokom kulturom kampiranja npr. iz Njemacke, Poljske, Nizozemske i sigurni smo da bi neki ljeti odabrali Tuhelj kao 2-dnevnu ili 3-dnevnu destinaciju na pola puta prema Jadranu. Dobrim marketingom, organizacijom oko kampa, malo vise putokaza prema kampu, kojim jumbo plakatom uz autocestu u oba smjera, preraspodjelom parcela unutar samog kampa, malim prosirenjem i ne prevelikim ulaganjem ova destinacija mogla bi raditi vrlo dobar posao i donositi dobar prihod. Kamp ima prostora za prosirenje i dizanje jos najmanje jednog sanitarnog cvora, ali u to se mi ne mozemo niti necemo petljati. Kamp ima veliki potencijal, samo da li ce ga uprava kompleksa znati prepoznati i iskoristiti.
Osoblje kampa, a i sami pausalci i vise su nego ljubazni i bili su nam pravi domacini na susretima, a mislimo da ni ostali prolazni gosti nece imati nekog problema.
Preporuka svima kamperima - jer gosti kampa imaju 50% popusta na ulaske u bazenski kompleks. Vise o Termama i samom kampu imate ovdje:
http://www.terme-tuhelj.hr/hr/kamp/Tlocrt kampa - ima oznake, ali polovica parcela ne bi trebale biti uopce parcele jer su zauzete godinama unazad i unaprijed
Pogotovo ove prve koje gledaju na sam vodeni park...
Ulaz s glavne ceste u prostor kampa... Vrata bi mogla biti malo sira za kamperice duze od 5 metara. A za izlazak preporucamo da ipak netko stane na glavnu cestu kako ne bi doslo do toga da se u usponu mora stati...
Sanitarni cvor...
Veci dio kampa zauzimaju pausalci:
Prolazni gosti se mogu smjestiti na slobodnoj zoni pokraj ruba kampa i uz sanitarni cvor sto i nije uopce losa stvar...
Ispred kampa postoje tereni za minigolf, adrenalinski park, igraliste za djecu, stolovi za stolni tenis, a okolo su mnogi tereni za raznorazne sportove...
Na dva mjesta smo vidjeli i rostilje - jedan smo i sami koristili...
Postoji i mogucnost rentanja bicikala, quadova, skutera...
Ali najbitnija stvar je vodeni planet... unutarnji i vanjski bazeni...
Galeriju vodenog planeta i ostalog mozete pogledati ovdje:
http://www.terme-tuhelj.hr/hr/bazeni-sport/galerija/