Jučer smo malo prošetali kroz Kamp Zagreb pa evo par fotkica i nabacanih utisaka ;)
Po meni kampić izgleda jako lijepo. Dosta je manji nego sto sam mislio ali je dobro organiziran tako da mi se čini da stane dosta ljudi, mislim da ima 60 parcela + par kućica za rentanje. Vidi se da je sve novo, nije još ni dovršeno, tako da sve trenutne mane treba uzeti s rezervom. Hlada za sad bas i nema ali su uredno zasađena drvca koja će narasti pa će se to popraviti. Evidentan je manjak kadra, recepcija je prazna uz vrlo nespretno sročenu obavijest da se pomoć potrazi u restoranu. Restoran tj. pizzerija je napravljena od dva dijela, gornji koji je radio i donji kojem je baš jučer bilo otvorenje ali već popodne nije radio zbog nekog problema tako da nismo mogli popiti kavu. Po kampu su se šetali nekakvi kauboji na konjima, izgleda odlično ali ti konji kakaju i to jako sto bas i nije lijepo pogotovo sto su ta go*na ostala svugdje tako da je trebalo paziti da se ne ugazi u njih. Vjerojatno ih zbog manjka ljudi nisu maknuli odmah ali nije bas lijep prizor. Po meni su to neke greške s uhodavanjem prvu sezonu i stvarno im ne bi zamjerio jer je evidentno da se je vlasnik jako potrudio da to sve napravi i izbori se s našom administracijom.
Zbog lokacije namijenjen prvenstveno gostima u prolazu, sumnjam da će tamo itko kampirati tjedan dana ili duže. Domaćim gostima mislim da nije previse zanimljiv, ipak je to pre blizu grada i buka s ceste se čuje vise nego sto sam očekivao. Također mi se ne svidja sto je kamp otvoren, ima rampu za aute ali se pješice ulazi slobodno tako da je prepun ljudi koji se šetaju okolo jezera ili su došli tamo samo na kavu. Cijene su za nas standard i to što nudi po meni pretjerane a budući da je kamp popunjen možda 20% vlasnik bi mogao razmisliti o njima ili barem ponuditi nekakve akcije domaćim kampistima. Recimo dan za dvoje odraslih + dijete >12g. je oko 280kn s taksom što je dosta.
Oko kampa se može šetati uz jezero ili voziti bicikl ali se u jezeru, na žalost, ne može kupati!
U svakom slučaju mislim da kamp ima potencijala i da Zagrebu treba tako nešto i stvarno želim da opstane, vidjeti ćemo sto će biti s njim iduće godine
Ulaz u kamp i obavijest
Sanitarije koje su stvarno wow!
Birc/pizzerija uz jezero
Kamp