Kamp Dole je veći kamp u koji stane do 3000 ljudi. Smješten je uz more, točnije između planine Rilić (neki kažu da je Biokovo) i mora.
Kamp je gotovo u cijelosti u hladovini velikih borova. Ima jedan mali dio koji je za one koji vole sunce i tu se nađe samo pokoja smokva za hladovinu.
Kamp je specifičan po tome što nije parceliran, osim prvog reda uz more (60 parcela), pa se ne može vršiti rezervacija smještaja osim u tome prvom redu. Lijevi dio kamp je u razini mora, a desni je podignut od mora, pa se na tome dijelu ide preko stepenica do plaže.
Plaža je cijela posipana oblim šljunkom koji se nalazi i u moru, a proteže se uz cijelu dužinu kampa. More je jako čisto i bistro. Plaža je dijelom na suncu, adijelom nju porkiva hladovina borova, s time da se popodne hlad proširi preko većine plaže, ali dio ostaje na suncu gotovo do zalaska sunca. Po meni plaža ima čistu desetku.
Sanitarni čvorovi (ima ih 6) nisu najmoderniji i mogli bi se malo obnoviti, pogotovo sama stolarija (vrata), ali zato su čisti i uvijek opremljeni. U skoro tri tjedna koliko smo bili u kmapu nije mi se nijednom desilo da je wc školjka bila prljava ili da nije bilo WC papira, papira za obrisati ruke ili sapuna za ruke. Također se nijednom nije desilo da nema tople vode!
Prostor za pranje posuđa bi se moglo obložiti pločicama, ali je odličan jer ima dosta mjesta kod pranja suđa.
Uz kamp se nalazi mala lučica koja nudi mogučnost ostavljanja čamca za stvarno smiješno male novce.
U sklopu kampa se nalazi trgovina koja je zadovoljavajuće opremljena za trgovinu u kampu. Također u kampu postoji i slastičarnica, fast food, prodavaonica voća i povrća, također postoji i restoran.
Po meni je mana što nema nijedne prodavaonice dnevnog tiska, a nema je ni u blizini nego tek u mjestu udaljenom 5 km.
Od dječjih sadržaja nema ništa u kampu.
Jedan puta tjedno je bila organizirana riblja večer uz živu glazbu.
Meni se kamp jako svidio jer je miran, tih a plaža je odlična tako da je meni to kamp favorit i za iduću godinu!