Bili ovo ljeto dole.
Veliki plus: gratis frižider i škrinja, tuš na plaži, nema gužve, blizina Trpnja (šetnjica, šoping...), Wifi gratis al samo u zoni recepcije ima signala, hlad na plaži, nema paušalaca (vidio sam samo dvije neregistrirane prikolice)
Mali minus: nedostatak tople vode, veš mašine, kapacitet vodenog čvora (suđe, tuševi) premali, neograđeno od ostalog svijeta (može su šetat, ulazit ko god hoće)
Veliki minus: cijene za "nivo" kampa - u prvoj polovini kolovoza - šator -5, osoba -7, dijete od 7 do 12 god -6, auto -5, struja -3, pristojbe -1 (traže 1 Eur čak i za dijete od 7do12 god, to im nisam platio!). To bi bilo dnevno za moju familiju 2+1+1: 36 EUR (cca 270kn). (A lani na Korčuli ispod 200kn)
Srećom, prije ulaza u kamp je parking pa sam auto ostavio tamo i uštedio 5 Eur po danu.
Imam dojam da bi sa malo ulaganja ovo mogao biti vrhunski kamp. doduše, onda bi vjerojatno nestao onaj velki plus za "nema gužve"...
Posebnost: "pjesma" čagljeva (divljih pasa) u noćnim satima. NIJE minus. Potpuno bezopasno, a jedinstveno. Zov divljine.