Evo kratak osvrt na kamp bakija,preljep mali kamp sa 30 parcela jako uredan i prostran sa puno hladovine,osobno meni je super sto se auti parkiraju vani pa nije guzva,naravno uđes sa autom smjestis se i odvezes ga na parking koji je udaljen par metara od kampa,sanitarni cvor je super uredan i ima tople vode na pretek,opcenito kamp je jako miran i ugodan za boravak,gazda kaze sa ima ugl stalne goste pa je bas onako domaca atmosfera,cijeli kamp je ograđen i na svakih par metara imaju vrata za izlaz na plazu,ograđen je zicom pa se lijepo vidi more sa svih parcela,plaza je na 15 metara od najdalje parcele,plaza je jako uredna i more je cisto,na ulazu u kamp je market a na plazi ima jedan kafic za popit kavu,pivo,sladoled,kamp soline je na 5 min hoda udaljen i tamo ima sigurno jos vise sadrzaja sto se tice trgovine i kafica,gazda kaze da se laganim hodom za 15ak min moze doci do biograda i naravno sve uz plazu..slika gdje je kamenje na plazu je plaza koja je odmah ispred kampa,i ima onako par malih ulaza u more sa pijeskom tako da je ok i tu se kupati a ona slika gdje smo u kaficu je par metara na ljevo i sve plaze su takve tako da je jako blizu i tu se kupati..eto ja sam bas jako zadovoljna i ovo je bio izlet na jedan dan a za 2 tj idemo sa klincima i outwelom [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk