Evo izvjestaja nakon dvije godine. Nesto se promijenilo (dobro), nesto nije (lose). Bili smo krajem kolovoza, sezona se jos osjetila.
Za pocetak, otvoreno je nekoliko novih birceva na plazi prema Biogradu, uredjeno nogometno i kosarkasko igraliste (mozda i jos koje, al ovo znam prepoznati), NOVO krasno djecje igraliste i neka kucica za koju ne znam cemu sluzi.
Pekara vise ne radi 0-24, a pizza sada kosta 43 kune.
Koristili smo stari sanitarni cvor, stvarno mu je vrijeme za obnovu. Ipak, tople vode je uvijek bilo i dolazili su ljudi iz novog kad im je tamo ponestalo tople (oko 19h). Wc papira je uvijek bilo, sto se ne moze reci za papir za brisanje ruku. Njega jako cesto nije bilo, a sapuna gotovo nikad nije bilo. Cini mi se da ga pune jednom tjedno, pa kolko traje traje (jedan dan).
Wi-fi lozinka se dobije za 20 kn i traje tjedan dana. Ali stalno me odspajalo, pa sam ipak koristila svoj mobilni internet.
Crkva... nekako mi se cini jos gore nego prije. Svako jutro u 6, no uspjela sam nekako dva jutra (od deset) prespavati bez budjenja. Zvoni po 3 minute, imam i zvucnu snimku. Nedjeljom... ka-ta-stro-fa!!! U 6, 6:30, 7, 7:30, 7:45... ma... Ne bi covjek rekao da je to turisticko mjesto u koje se ljudi dolaze odmoriti.
Novost je i rampa na ulazu, svako vozilo dobiva magnetnu karticu s kojom ulazi i izlazi. Naplacuje se 20 ili 50 kuna za auto, nisam vise sigurna.
Prvih dana je na plazi bio zivi mravinjak, rucnik na rucniku. Naravno, nocnom setnjom se dalo pokupiti svakakvih rucnika, slami, pa cak i lezaljki, sve ne bi li guzicu u podne kad dodje na plazu docekao samo njen komadic hlada. Ja bi to zakonom zabranila, eto. Redom domaca ekipa s pausalom na plazi, stvarno ne razumijem kako im nije neugodno.
Parcela smo imali na izbor u prva dva reda, iako smo imali rezerviranu parcelu. Promijenili smo ju na kraju za jednu, po mom misljenju, ogromnu. Iako nismo imali ni jedno drvo na parceli za rasirit strik, svejedno smo opet imali problema s punjenjem solarne lampe
Ovu parcelu u prvom redu nitko nije htio, ili je bila prazna, ili su prespavali jednu noc, cak i krace i prebacili se na drugu
I jos par random slicica
Sent...