E ovako... na nagovor ekipe sa slo foruma odlučili smo ovdje odljetovati...
kamp se smjestio i mjestu Tribanj Šibuljina, spada u srednje, ali prema manjim kampove... ima 3 mala uvijek izuzetno uredna i čista sanitarna čvora koja su dobro raspoređena, hlada na nekim parcelama ima, ali ima i parcela koje su cijeli dan na suncu, plaža izuzetno uređena, od gornjih slika sada je to navezeno kamenčićima i ulazak u vodu nije neki problem...
odmah na početku moram reći da takve mlade ljude koji rade na recepciji dugo nisam sreo.... izuzetna ljubaznost Marka i Kristine prema ama baš svakom gostu ne može vas ostaviti ravnodušnim... moj naklon do poda!
obzirom da smo mi došli skoro pa nenajavljeno a na dug period od tri tjedna - dobili smo izuzetnu parcelu u drugom redu do mora... u startu nam je rečeno da je slobodna za period od 14 dana, a poslije ćemo se morati premaknuti... nakon 14 dana dobili smo parcelu u prvom redu do mora i čak bez doplate tog prvog reda jer kao ostajemo dugo u kampu i morali smo se preseliti...
u naših 21 dan boravka u kampu imali smo dana kada je puhala bura i bila zatvorena cesta Karlobag - Sv. Marija Magdalena, a čak je i Sv. Rok - Maslenica autocesta bila otvorena samo za osobna vozila... u kampu smo se normalno kupali i plivali... vjetra je bilo, ali preko dana se nije tako osjećao... mi smo ove godine prviput nakon dugo vremena raširili predšator i to nam se pokazalo odličnim kad je vjetar puhao jer smo predprostor sa stvarima zatvorili, a ovi koji su imali tende na kamperima morali su ih uvući... opet tako je bilo doslovce 2 dana u periodu 21 dan... lani u Čikatu smo imali više kišnih i vjetrovitih dana nego sada ovdje, a usporedbe da smo ovdje bili u prvom redu kolega master je lani u Čikatu bio u prvom redu pa skoro niti jedan dan nije mogao imati otvorenu tendu koliko mu je puhalo...
i za kraj još jedna zanimljivost... u kampu ima trgovina Tommy u kojoj su sve cijene na razini Lidla ili Kauflanda.... mi smo kupovali mlijeko Vindija po cijeni 5,70 kn, pivo Krušovice po 7,00 kn, Starog Lisca u flaši po 7,00 kn, sladoled Twice 1 litra po 9,99 kn i slično... opskrbljen je odlično i nema što nema od svježeg voća i povrća do mesa i mliječnih proizvoda...
onaj detalj kad znaš da ti je parcela na plaži... naša nova parcela za drugih 7 dana... srećom kameni zidić visine 60 cm te dijeli od šetnice i plaže...
prijašnje naše mišljenje o ovom dijelu Jadrana je bilo - kanal, hladno more, Velebit, vrulje, bura, vjetar, zima...
sadašnje naše mišljenje o ovom dijelu Jadrana je iznenađenje i to ugodno, kamp odličan, more sasvim OK, povjetarac uvijek ugodan što se ove godine na vrućinama pokazalo odlično, bura kad puše puše po vrhovima drveća i prvih 50 m u moru se uvijek može kupati, temperatura mora je bila identična onoj u Zadru ili na Pagu... eto toliko čak da smo i za sljedeću godinu rezervirali mjesto!