http://www.autokamp-pisak.com/Kopiram s njihove stranice opis i slike:
Autokamp Pisak se smijestio na samom moru, u mirnom dijelu mjesta Seline sastavnog dijela Rivijere Paklenica. Sa svoje dvije strane je okružen prostranom šljunčanom plažom. Bogata mediteranska vegetacija bora i tamarisa čine idealnu hladovinu za vrijeme ljetnih mjeseci.
Unutar kampa se nalaze moderne i novoizgrađene sanitarije, tako da uz osnovne sanitarije raspolažemo sa toaletom za male bebe, obiteljske kupaonice, te kupaonice za osobe sa invaliditetom. Cijeli prostor je prekriven bežičnim internet signalom wi-fi. U blizina kampa su na raspolaganju market, caffe bar, te restorani sa mediterankom kuhinjom.
Blizina nacionalnog parka Paklenica čini ga idealnim za posjet svim ljubiteljima penjanja i netaknute prirode. Mali kamp u kojem uglavnom prevladavaju stranci sa svojim kamperima i kamp kucicama. Udaljen je svega nekoliko kilometara od ulaza u NP Paklenica i tocno preko puta Male Paklenice. DIrektno je na plazi, iako plaza nije bas jako lijepa kao na slikama - kamencici su dosta ostri i more nije bas najcisce jer se od hodanja dize zemlja pa zna biti u smedjoj boji. Sadrzaja u samom mjestu nema previse (jedan Tommy mali ducan koji radi cijeli dan, par birceva/restorana i stand s vocem i suvenirima). U sklopu samog kampa je pekara koja radi ujutro. Kamp je uglavnom u hladu, ali drvece nije bas toliko jako gusto pa zna biti suncanih dijelova.
E sad iako ne djeluje mozda tako, ja sam odusevljena ovim kampom jer volimo otici u Paklenicu s prijateljima (alpinisticki klub, pa kombiniramo malo penjanja malo planinarenja malo kupanja), a svi imamo malu djecu (mi konkretno 1.5godisnjaka). Obicno smo do sad bili u malim kampovima u Starigradu, ali ovaj je puno bolji - ima super sredjene sanitarije, posebnu kupaonu za bebe (tako da starija djeca mogu sama npr na wc), ima obiteljsku kupaonu (ova gore na slici, ne naplacuje se ali se zakljucava i treba pitati kljuc), vlasnici su jako ljubazni i izlaze u susret, plaza je jako blizu tako da se moze samo zaletit na nju i okupat (i vratit onda u hlad kampa npr), sve je ravno i nema stepenica... Moze se koristiti njihov frizider, posudili su nam i rostilj. Meni osobno nije za neko dugo kampiranje (jer za kupanje ima i ljepsih mjesta na Jadranu), ali kao kamp za stacioniranje prilikom posjeta NP Paklenica *savrsen*!