Mi smo ovdje satorom bili prije neke 4 godine.... Mjesta za sator se da naci bez vecih problema i kamp ima puno hlada. Ima i prolaz ispod ceste do mora, u samom kampu ima i ducan, a u blizini preko puta ceste ima i market.
Ono sto je mene jako smetalo u tom kampu je ponasanje ljudi, sto gostiju sto nadleznih. Rampa je bila stalno otvorena i nije bilo kontrole tko ulazi/izlazi, nije bilo kontrole tko kako i gdje postavlja satore (tako da su nam se neki mladi slovenci utaborili na doslovno metar od naseg satora iako je bilo sasvim dovoljno mjesta), nocu u kampu ima tuluma i buke i nitko to ne kontrolira, kao sto ne kontroliraju ni paljenje otvorene vatre. A ne kontroliraju ni ako netko postavi sator bez da se prijavio, tako da vjerujem da je unustra bilo podosta "svercera". Sanitarije se uopce nisu cistile nocu, tako da je ujutro unutra bas bilo fuj (od posljedica nocnih tuluma). Cijena paprena, a usluga nikakva
Nadam se da su se popravili.
Osim toga, u Umagu su meni plaze katastrofa, ima na Jadranu (i Istri) puno ljepsih mjesta.