Pozdrav svima na forumu.Muž i ja smo skroz novi u ovim vodama i ovaj forum nam je bio od velike pomoći prilikom odlučivanja na ovaj vid ljetovanja.Za svoje prvo,probno kampiranje odabrali smo Stoju.Obzirom da nemamo baš puno iskustva moja recenzija nije baš najrelevantnija
Kampirali smo 4 dana početkom ovog mjeseca,i temperature su nam bile prave ljetne,a palo je i neko kupanje
Sam kamp nalazi se na poluotoku Stoja i prilično je dobro pošumljen,i to uglavnom borovima.Postoji dio na kojem je totalna pržiona i tamo su uglavnom smješteni kamperi.U kampu postoji market koji je jako loše opskrbljen a cijene su boli glava..npr.tekući Vindijin jogurt od litre košta 18 kn,karlovačko Q-pack 30 kn.Također u kampu ima restoran i fast food sa sasvim pristojnim cijenama(hamburger 22 kn).U restoranu je svaku večer živa glazba,a obzirom da smo bili smješteni blizu restorana svaku smo večer uživali
Do Pule ima 3 km tako da se opskrba namirnicama može obaviti tamo.Sanitarni čvorovi su stvarno čisti,i čak sada u predsezoni spremačice su non-stop tamo.U kampu postoji pseća plaža što je veliki plus obzirom da smo bili s pesom.Priroda i okolica kampa su predivni,osobito dio prema Muzilu.Obzirom da nam je ovo bilo prvo kampiranje i nismo bili skroz ziher kak će nam se dopasti oprema nam je bila skrpana i bogečka.Kupili smo mali šator(koji se pokazao odličan i prozračan(neka fresh and black tehnologija) i plinsko kuhalo.Ostatak opreme smo pronašli po podrumu i tavanu,i složili neku kvazi kampersku priču.Mislim da smo imali najjadnije stolce u cijelom kampu,ali nama su poslužili.Obzirom da nam se svidjelo ove bofl dijelove smo nakon povratka zamijenili relkativno pristojnom kamp opremom,i to novom
Planiramo u 6 mjesecu za one praznike negdje put makarske rivijere.