Upravo smo ovdje na kampiranju.
Uglavnom, razlika u odnosu na moje sjećanje sa kampiranja (80-ih) je ogromna.
Parcela je velika (standard parcela) ima priključak za struju. Sanitarni čvor je na ca 20 metara od parcele.
Sanitarni čvorovi su iznimno čisti i lijepo uređeni. Plaže su lijepo uređene (šljunak i kamen). Naravno djeca više vise na
bazenu. Imaju tri bazena koja su spojena. Jedan je jako plitak sa gusarskim brodom, drugi je malo dublji iz kojega se preljeva voda u donji bazen.
Bazeni rade od 8-20 sati. Teniski tereni su u sklopu, a imaju i rentanje el. skutera, bicikala itd.
Drugih aktivnosti ima stvarno puno, a fora su projekcije crtića i razne radionice za djecu, disco itd. Također šetnja uz plažu i kroz vrt sa mediteranskim biljem je savršena.
Konzum u sklopu kampa je dosta skuplji od Zagreba (ca 30%).
Može se rentati frižider za 30kn po danu.
Pričao sam malo sa recepcionerima i rekli su da je ove godine slaba popunjenost. Vjerojatno je razlog euro, a zanimljivo je još da nisam naletio na domaće kampiste.
Pošto i sam radim u hotelu mogu samo reći da je osoblje iznimno profesionalno i uslužno.
Prevladavaju kamperi i kampice. Šatora je prilično malo.
Naravno signal hrt-a je teško uloviti, ali sam uspio uloviti hrt 1i2, te novu i rtl, dok slovenske i talijanske kanale primam bez problema (mala loga 40cm).
Uglavnom kamp je za preporučiti, naročito za one koji imaju djecu jer stvarno ima jako puno animacije. Također imaju opciju da se već ove godine može rezervirati
za sljedeću godinu po ovogodišnjoj cijeni.
nas će 8 dana doći oko 2800 kn.