Evo odrađen Lopar, kamp San Marino. Kako je napisao IgorSB1, kamp je OK, uredan - koliko god to može biti obzirom na količinu pijeska koja se u njemu i na plaži nalazi. WC uredan, uvijek je bilo papira, tople vode. Tuševi - uredni, u kabinama ima malo pijeska, ali da svi prilikom ulaska u tuš prostor koriste pipe za ispiranje nogu koji je odmah pokraj ulaska u tuš zonu bio bi još čišće. Ima i dovoljno sudopera za pranje suđa. Išao sam u sanitarni čvor broj 5. Smještaj sam našao na ne parceliziranom dijelu, u hladu, cca 50 - ak m od mora, i zadovoljan sam bio smještajem, jedino što je podloga pijesak. Imao sam kabl dužine 20 m, jedva sam dohvatio struju, eto tu mali minus. Dosta ljudi je zapadalo u pijesak sa kamperima, nisu se mogli izvući van, ali postoji meštar sa traktorom koji ih šlepa, ne znam koliko naplati. Na ne parceliziranom dijelu postoji mogućnost smještaja na zemljanoj podlozi, travi, ali tamo nema hlada. Koliko sam vidio parcele su dosta velike, i prostrane, jedino ako želite rezervirati parcelu to košta 320 kn bespovratno, odnosno glupo je što se to onda ne prebija sa boravkom. Jedan od minusa je i loš wi - fi, koji se ne lovi cijelim prostorom kampa, a mislim da im nije to neka preskupa investicija, a što se u današnjim vremenima mora imati. U kampu ima Konzum - malo jesu cijene više za cca 1 kn/artiklu, Pekarnica croissant 8 kn, peciva normalne cijene, Ribarnica, točionica vina iločka 16 kn/lit, trafika, dječje animacije u zatvorenom, frizer, masaža, i bila je animacija na plaži u 10 i 17 h vježbanje - zumba, aerobik, nekoliko kafića, restorančić. Plaža pijesak, velika plaža, nije bila gužva jer je plaža zaista velika (period od 17.08. - 25.08.). Dugi plićak, more toplo. Plaža uredna. Na plaži kuglica sladoleda 7 kn, kavu sam plaćao 7 kn, mineralna voda 2 kn/dcl., dakle nije pretjerano. U kamp može ući tko god hoće, ili po plaži, ili na ulaze od strane lunaparka. Lopar - nema se što za vidjeti nema povijest, navečer lunapark, štandovi sa kineskim stvarima, tetovaže, portreti, klasika. U Loparu ima veći Konzum koji je cca 2 kn od kampa. U restoranima Pizza 60 - 70 kn, Lignje pržene 95 kn ! Do grada Raba 15 km, a on je lijep. Nije mi još lijepo što kroz kamp postoje neki betonski kanali, i tu sad stoji voda od kiše, a ako napada kiša onda se ti kanali slijevaju na plažu, sva sreća nisam to doživio. Suma sumarum OK kamp, urednost OK, gosti OK, dostupnost potrebnog OK. Minus je loš wi fi u današnje vrijeme ne razumijem što je to toliki trošak. Trajekt auto + kamp kućica manja od 5 m, 1 osoba, 1 dijete do 12 god 282 kn, do Lopara 25 km cesta najnormalnija. eto ukratko, za ostalo ako vas nešto zanima pitajte.
|