http://www.camp-baldarin.com/hr/Baldarin je miješani kamp FKK/tekstil, 15-tak km uske krivudave loše ceste od Osora. I vjerojatno zahvaljujući toj činjenici ćete i u špici naći mjesto ( i to dobro mjesto) bez rezervacije. (
Nemoj to nikome reć! Pišem o tekstilnom dijelu, za FKK ne znam). Vlasnik je Jadranka (kao i Čikata, Bijara, Slatine).
Dobra šuma, hladovina, Jadrankin dućan, OK plaža, OK sanitarije (uvijek topla voda, papir, ručnik, tekući sapun, čisto...). Nema ulaska autom od 24 do 7 ujutro.
Igrališta za odbojku na pijesku, košarku, nogomet, tenis, mini golf, stolni tenis. Sa reflektorima, to se igralo do 23 sata. Gratis (osim tenisa i najma palica za golf...) super za tinejđere poput mojega da nađu društvo i potroše snagu! Imaju i neke radionice za one mlađe...
Samo ponesite dugačak kabel za struju! Može se dogoditi da Vam ormarić bude prilično daleko...
A ona loša cesta se noću pretvara u safari park! Srna kolko hočeš, naiđe i pokoji vepar! Fotiće na ready kad se vozite tim putem...
I otok Cres je super! Tema za sebe. I za planinare i za šetaće i sve druge kao i za one koji bi samo čilali.
Ja sam sad bio drugi put tamo (2011 prvi put) i nadam se da nije i zadnji, jer se priča da će se Punta Križa pretvoriti u resort za elitu i golf igralište