Statler je napisao/la:
odlično!
ljetos je i moj sinak s kolegom trebao na put biciklima... nakon što je pokupovao bisage i ostale stvari za bicikl, što sam mu dao napraviti veliki servis i slično... ozljeđen na turniru par dana prije puta i na kraju je more vidio s autom...
ali nagodinu se uopće ne bi čudo da zapedalira put mora...
Ova prva tura je bila sa biciklama, a drugu smo odradili pješke. Aute smo ostavili u tom Grdomselu i prema Zelengradu vode dva puta. Ono šta je dosta interesantno, na jednom od tih putava naišli smo na kamp! Kamp je po svoj prilici, lokaciji i izgledu od nekih mladih izviđača, i simpatično je namješten. Trebao bi prokopat malo po kompjuteru da nađem koju fotku, a čudi me da o tome nisam našao ni A kad sam probao izgooglat.
Ima još masu lokacija po Istri za one koji vole ovakvu vrstu kampiranja.
Što se tiče od kampiranja po kampovima u Istri vjerujem da ste upoznati sa većinom, mada vidim da ovdje na forumu nitko nije spomenuo kamp na Fratarskom otoku. Kamp je vrlo vrlo skroman, al za 20ak kn po osobi i isto toliko po šatoru smatram da je extra fer i tako nešto ne postoji nigdje.
Stvar je u tome da se tamo kampira isključivo u šatorima, parcela nema nego je po sistemu ko kamo uhvati! Sanitarni čvorovi su normalno niže klase, al uredni i čisti, struje nema osim ako si ju sam ne obezbjediš, al za te novce im skidam kapu,
mogu kakvu sliku i od toga stavit, ako uopće koga to zanima, ili ako si već niste izgooglali!