plinska boca:
u zg ju možeš napuniti u GPZ-u Radnička cesta 1
madraci:
izbjegni ih (posebice INTEX) jer ne znam baš previše ljudi koji su se usrećili s njima preko noći... mi smo ih kupili isto, pa su se ispuhivali dok dugo ležiš na njima, te višeputa ih moraš dopuhati... bolje su ti samonapuhujuće podloge (imaš ih u jysku - što deblja to bolja)
stolci:
ove ribičke ako se jako jako ne pazi teško da izdrže jedan godišnji i to im je najveći problem... treba jako pažljivo sjedati na njih inače za čas se poderu, unište nogice i slično... znam nekoliko ljudi u ribolovnom svijetu koji to mogu posvjedočiti, a mislim da i Gac je dobio jedne godine jednu za ročkas
i isto da nije dugo trajala...
što se ovih aluminijskih - mislim g. bajki da sam i ha ja uzimao u Kauflandu
i po mom sjećanju - bile su malo, malo skuplje, mislim da po 149 kn, ali i to je bilo 30-40 kn ispod cijene koju si ti mogao platiti u svom Kauflandu...
što se tiče stolica - omjer uloženo dobiveno - danas mi se sviđaju stolci kakve je kupio klin ali samo po cijeni koju je on platio, jer takvi stolci koštaju oko 200 kn - a za 217 kn mogu se kupiti pravi kamperski stolci, Brunner, bar piše da ih je još 7 na lageru - a na kraju svih priča opet se dođe da se kupe baš takvi stolci - ili da svedemo na jednu riječ - "evolucija".
http://www.kampoprema.com/dodatnaoprema ... p-142.html