dark7 je napisao/la:
Pozdrav.
Vratio se s godišnjeg, ali sam u gužvi pa ne stignem pisati...
Ukratko,
veličina šatora odgovara napisanim dimenzijama.
Jedina mana - velik je.
Treba velika parcela za njega.
Dvoje ljudi za postavljanje(samo da ga se digne i razvuče).
Kvaliteta izrade, vrlo dobra.
Predsoblje dovoljno veliko za smjestit stol sa stolicama za 6 osoba, kuhinju, ormariće i razne stvari.
Prozori su itekako korisni u slučaju lošeg vremena,jer imaš prirodnu svjetlost i pogled na more(ili zgodnu susjedu)
Eh da, u spavaoni su također dva mala prozorčića za virenje( za prave voajere ).
Šator je jako prozračan, spavaona kao da nije odvojena jer je izrađena od nekakvog potpuno propusnog materijala, kao od jako guste mrežice.
Šator je preživio buru, pljusak,kišu.
Dok su neki bježali u aute, cijele noći zabijali klinove, ja sam bezbrižno spavao.
Samo što ima pun kufer klinova za zabiti...
Pogledajte video o njemu i sve će vam biti jasnije...
Za bilo kakvo pitanje, tu sam
Hvala @dark7 puno na informacijama.
Pretpostavljao sam da velicina moze biti problem, ali nesto kontam i da se uzme manji oni su oko 5m ovaj 5,75m sirine su tu negde od 3m do 3,6m ... ovi novi porodicni su svakako malo vecih dimenzija, ali bolje 0,5m veci nego manji
Pogledao sam vise videa i o ovom i o drugim satorima ali mislim da Outwell deluje za klasu iznad po kvalitetu od ostalih (ono i cene deluju isto tako) a od svih modela koje ima Outwell najbolji mi deluje Montana pa Nevada, ostali mi nisu po ukusu.
Za postavljanje dvoje je potrebno da budu 1min ostalo moze sve jedan, na osnovu videa deluje mi da bih mozda mogao i sam da ga rastegnem, a kod sklapanja deluje mi da bi i jedan mogao sve. Uvek je bolje da bude dvoje, ali eto ako bas mora ...
U stvari najvise me muci kako naci dobru parcelu
sa ovim velicinama suzava se izbor i mogucnost postavljanja ...
Mada i tezina i velicina za transport nije bas zanemarljiva.
U svakom slucaju hvala.