Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 24 stu 2024 00:00.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 415 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 7 8 9 10 11 ... 21 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 28 srp 2016 22:15 
trudi se

Naravno, izvještaj slijedi...

Vrh

PostPostano: 16 kol 2016 23:08 
trudi se

Evo da se javim, sator izdrzao par dana biokovske bure i kise ili sto je to vec bilo, prezadovoljna sam...prostora ko u prici, lagan i brz za postavljanje, prozracan, ma fakat prezadovoljna...jedino sto sam tuka uspjela propiciti pod na jednom mjestu dok sam neoprezno mlatarala pumpom :P

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPostano: 17 kol 2016 10:47 
kamperska gerijatrija

Kupite si orig tepih za unutra, puno je ugodnije za hodati, ljepse izgleda i imate dodatni izolator.

Vrh

PostPostano: 17 kol 2016 13:07 
iskusni kampist

Jedno pitanje za vlasnike Outwella. Vidim da su neke stijenke najlonaste i da postoji nekakva "zavjesica" koja se navuče preko toga. Zanima me da li ta zavjesica daje jednako zatamnjenje kao ostatak šatora ili je ipak svijetlije? Meni se oni čine fantastični za uk kontinentalnu klimu, gdje ima dosta kiše i malo sunca, ali za mediteran sam malkice skeptična. Hvala na pojašnjenju

Sent ...

Vrh

PostPostano: 17 kol 2016 13:19 
kamperska gerijatrija

daje ti zatamnjenje kao ostatak satora. mi u biti drzimo to skoro uvijek zatvoreno, imalo bi smisla da boravis u satoru pa da imas kao pogled prema van. s tim da ju mozes otvoriti cijelu ili samo na pola

Vrh

PostPostano: 17 kol 2016 13:23 
iskusni kampist

Da, to smo i mislili da je tako. Vjerovatno su si to Englezi napravili da mogu gledati van dok im pada kiša. Mi smo se baš jutros smijali da bi i nama to bilo isto uvijek zatvoreno da se ne vidi izvana kakav kaos nam vlada u šatoru :)

Sent ...

Vrh

PostPostano: 17 kol 2016 13:27 
kamperska gerijatrija

e tocno tako! nama su otvorena samo vrata sa mrezicama, a kroz outwellove mrezice se unutra ne vidi tako da je sve pic pic

vidjela sam danas u kampu outwella sa svim mogucim produzecima koji ima jedno 8 metara valjda! strasno nesto :)

Vrh

PostPostano: 17 kol 2016 15:06 
trudi se

madaridoja je napisao/la:
Vauuu super cijena eto drago mi je sto je bar netko kupio preko stranice kad mi vec nismo..cekamo slikice

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Evo napokon slike moje Nevade. Šator se pokazao super, sve što sam naručio preko te facebook stranice sam i dobio točno kako je stajalo u opisu.
madaridoja, hvala još jednom za info! :bow-blue:

slika

Vrh

PostPostano: 17 kol 2016 15:27 
trudi se

Emmet je napisao/la:
madaridoja je napisao/la:
Vauuu super cijena eto drago mi je sto je bar netko kupio preko stranice kad mi vec nismo..cekamo slikice

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Evo napokon slike moje Nevade. Šator se pokazao super, sve što sam naručio preko te facebook stranice sam i dobio točno kako je stajalo u opisu.
madaridoja, hvala još jednom za info! :bow-blue:

slika

na kojoj ste to stranici kupili?!

Vrh

PostPostano: 17 kol 2016 17:42 
kamperska gerijatrija

Odlican sator! Sve me kopka da ju uzmemo sad dok su akcije i dok je funta jos niska

Vrh

PostPostano: 17 kol 2016 21:04 
napredni kampist

MoschuS je napisao/la:
Odlican sator! Sve me kopka da ju uzmemo sad dok su akcije i dok je funta jos niska

hajde, i jos dobijes dobru cijenu za svoj, hajde, sezona prolazi i nece biti jeftiniji

Vrh

PostPostano: 17 kol 2016 22:05 
iskusni kampist

MoschuS je napisao/la:
dok je funta jos niska

Ide to još dolje.

Vrh

PostPostano: 17 kol 2016 22:21 
kamperska gerijatrija

a koliko je vas zapravo manji? zar bis dobio toliko puno vise mjesta?

Vrh

PostPostano: 17 kol 2016 23:24 
kamperska gerijatrija

60cm po sirini i 25cm po duzini. Montana ima drugaciji prednji kraj, vise pravokutan tako da definitivno ima vise mjesta ali svjestan sam da brijem i da nam realno to ne treba. Ali svejedno zelim :D

BTW Runa koliko nudis? :D

Vrh

PostPostano: 18 kol 2016 07:18 
napredni kampist

MoschuS je napisao/la:

BTW Runa koliko nudis? :D

Skoro koliko i trazis !

Primiše me na onu fb stranicu, tu takodjer ima svega i sada sa ovom novom vrijednosti funte to je sve 20-25 % povoljnije, ima dosta ponuda, trenutno je sve veliko ali... pozuri moschus, hurry up :snooty:

Vrh

PostPostano: 18 kol 2016 08:12 
trudi se

damirOS je napisao/la:

To je kupljeno preko facebook grupe: "Outwell Camping Club Selling Page".

To je zatvorena grupa sa 5100 članova, uglavnom Engleza. Doslovno svakodnevno se pojavljuju novi oglasi gdje ljudi kupuju i prodaju raznorazne Outwell proizvode, što nove - što rabljene. Trebaš samo naći tu grupu na fejsu i zatražiti da te prime. i nakon nekog vremena (tipa dan-dva) dobiješ pristup i deri...
Ja sam dobio ovaj šator sa footprontom i tepihom za 230 funti + 300 kn dostave koju sam sam organizirao preko kurirske službe...
Sad kad gledam, rizik je bio veliki, platio sam unaprijed preko pay pall-a, kupio na ne viđeno, ali vrijedilo je svaku lipu.
Sve je došlo točno kako je opisano.
Preporučam svakome...

Npr. neki dan se prodavao novi (dakle nikad korišten :) ) Outwell šator za 4 osobe za 100 funti, a danas je oglašen Nevada M De Luxe + extension, boja ko moja sa footprintom i tepihom star 5 godina, ali korišten svega dva puta - 200 funti. I tako novi oglas svakih par dana. Jako puno toga se vrti. Ljudi često mjenjaju opremu. Kupuju veće i veće, više i više, i tako furt i nekaj prodaju. :icon_wink:

Sretno!

Vrh

PostPostano: 18 kol 2016 08:39 
trudi se

Emmet je napisao/la:
damirOS je napisao/la:

To je kupljeno preko facebook grupe: "Outwell Camping Club Selling Page".

To je zatvorena grupa sa 5100 članova, uglavnom Engleza. Doslovno svakodnevno se pojavljuju novi oglasi gdje ljudi kupuju i prodaju raznorazne Outwell proizvode, što nove - što rabljene. Trebaš samo naći tu grupu na fejsu i zatražiti da te prime. i nakon nekog vremena (tipa dan-dva) dobiješ pristup i deri...
Ja sam dobio ovaj šator sa footprontom i tepihom za 230 funti + 300 kn dostave koju sam sam organizirao preko kurirske službe...
Sad kad gledam, rizik je bio veliki, platio sam unaprijed preko pay pall-a, kupio na ne viđeno, ali vrijedilo je svaku lipu.
Sve je došlo točno kako je opisano.
Preporučam svakome...

Npr. neki dan se prodavao novi (dakle nikad korišten :) ) Outwell šator za 4 osobe za 100 funti, a danas je oglašen Nevada M De Luxe + extension, boja ko moja sa footprintom i tepihom star 5 godina, ali korišten svega dva puta - 200 funti. I tako novi oglas svakih par dana. Jako puno toga se vrti. Ljudi često mjenjaju opremu. Kupuju veće i veće, više i više, i tako furt i nekaj prodaju. :icon_wink:

Sretno!

hvala na odgovoru, evo registrirao sam se i primili su me u grupu, koliko vidim sve neki ogromni šatori ali možda naiđe i nešto manje...

Vrh

PostPostano: 18 kol 2016 10:06 
kamperska gerijatrija

Bude na toj grupi odlicnih ponuda ali 99% ih ne zeli slati u Hr nego inzistiraju na osobnom preuzimanju i postoji taj veliki rizik kupovanja na slijepo. Ajde, zatvorena je grupa pa te valjda nece nitko namjerno zeznuti.

Vrh

PostPostano: 18 kol 2016 12:08 
trudi se

MoschuS je napisao/la:
Bude na toj grupi odlicnih ponuda ali 99% ih ne zeli slati u Hr nego inzistiraju na osobnom preuzimanju i postoji taj veliki rizik kupovanja na slijepo. Ajde, zatvorena je grupa pa te valjda nece nitko namjerno zeznuti.

Meni isto nije htjela ženksa poslati, ali kad sam reko da će samo trebati zapakirati i otvoriti vrata kad dođe kurir, pristala je.
Mislim da je to moguće dogovoriti. Jedino je problem sa jako velikim ili jako teški m stvarima, što šatori i jesu, ali ne svi. Moj je bio oko 30 kg sve skupa ako se dobro sjećam, i nije bilo problema.
Mislim da je limit za slanje 50 kg.

Vrh

PostPostano: 18 kol 2016 13:40 
kamperska gerijatrija

dark7 je napisao/la:
Pozdrav,
evo da se i ja učlanim u klub vlasnika Outwell šatora...
Prekjučer kupljen Montana 5P...
Preksutra na kampiranje... :banana-dance:

Koliko je velika Montana kad je zapakirana? Sad sam shvatio po specifikacijama da bi to trebalo biti ogromno jer platno dolazi odvojeno od sipki :)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 415 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 7 8 9 10 11 ... 21 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: