Branke je napisao/la:
Pozzdrav ekipa,
U razmatranju sam nabavke prve kampice, do sada što se tiće kampiranja imam samo dva samostalna iskustva s malim šatorom i minimalnom opremom, točnije sve što je stalo na Vespu... Tako da i najmanja kampica će za nas (supruga, ja i klinac od 4g) biti veliki napredak. Ideja mi je kupiti solidnu mini kampicu, koja bi odmah bila spremna za upotrebu, jer nemam volje niti vremena za restauracije...
Zapela mi je za oko ova Adria 310... Čini mi se dobro očuvana, da li ju je netko možda gledao ili je vlasnik ovdje:
http://www.njuskalo.hr/kamp-prikolice/k ... s-22092839Novac koji bih inicijalno izdvojio je cca 1000€ ako se za to može naći nešto ovakvo što tražim... Pretpostavljam da je lakše kasnije ako se navučem na kampiranje prodati malu solidnu kampicu i uzeti neki luksuzniji model...
Svaki savjet je dobrodošao...
... Ako ti je blizu pogledaj je , pa ako je ok ne vidim razloga da je ne kupite jer za 1000 eura se ne može baš ništa bolje od ovog . Na slikama izgleda ok ako je bila garažirana mislim da nema problema.
ja sam imao sličnu takvu nekoliko godina mlađu i pokazala mi se odlična zahvaljujuć Statleru
, nigdje nije propuštala kišu a stajala mi je dvije godine na parkingu vani na kiši. Za vas troje super kučica