bajki je napisao/la:
Jel ima naletnu kočnicu, grijanje vode?
Jel ima kakva mogućnost ugradnje WC-a?
Naletnu kocnicu-ne... Jer prikolice do 750 kg registriraju se na 3g...i nisu obavezne imati naletnu...mogu imati neki modeli ovisno o opremi, ali ovaj model nema.
Grijanje vode-da... Spremnik 60l, grijana voda, tus i sudoper
Wc-ima-prva lijevo, iza bukve
salim se...ne...no, postoji prenosni za nabavku. Makar realno-ako si u prirodi, cemu wc....ako si u kampu-svi ga imaju, pa ne trebas cistiti za sobom jelte...
Makar, ono sto definitivno ima ova prikolica... To je onaj feeling kad negdje prodes-svi bace oko. Ili kad si na parkingu, onda 20 ljudi pita kaj to je i svakom otvaras vrata... Ili kad slepas, onda tak nebitno sto istu slepa mala fiat panda-pogledi na sve strane.
I ima onu slobodu... Stavis u sekundi, odes, parkiras gdje god, ne teglis adriu iz 2000te vec lagano oksidiralu i zutu koja tako nikako ne pase na tvoj novi auto za koji taman otplacujes drugu ratu kredita...
Onak, volim red, da je sve oko mene cisto i uredno, da se sve blesci.. Ma to ima i ova prikolica...
Ne znam kako drugacije opisati taj feeling... U stvari trazim istomisljenike, ekipu koja na taj nacin moze shvatit ovaj nacin kampiranja, pa tek onda shvatim da nije problem moj ocd
U stvari, volio bih vidjeti postoji li takva ekipa koju bas to-tako nesto ipak malo drugacije od klasicnog kampiranja privlaci...
Sent from my D6603 using Tapatalk