Pozdrav ekipa!
Obzirom da imam malu Adria Prima prikolicu i nisam zadovoljan hlađenjem original frižidera, nešto bi poduzeo. Ne znam koja je snaga frižidera, ali je kombi plin/struja. Obzirom da idem isključivo u kampove na parcele sa strujom, nemam potrebe za plinom. Ne trebam spominjati kako je frižider turbo mali i skoro pa neupotrebljiv.
Što napraviti? Meni se vrti po glavi nekoliko varijanti...
1. ostaviti ovaj mali frižider u kampici, kupiti jedan koji ću voziti extra - nedostatak je što povećavam kilažu
2. izvaditi ugradbeni frižider iz elementa i unutra ubaciti "normalni" električni - može li se to?
3. ne učiniti ništa i dalje "uživati" u mlakoj pivici
Nekako sam najviše za varijantu 2, da izbacim stari frižider i u tu rupu ubacim veći. Ispod original frižidera je jedna ladica koju bi žrtvovao s ciljem povećanja prostora za frižider. U osnovi bi izvadio stari frižider van, iščupao donju ladicu i ostavio samo gornju ploču. Ispod ploče bi bubnuo klasični frižider odgovarajućih dimenzija, ali ne znam smijem li to ili moram kupiti nekakav poseban frižider? Što je sa snagom uređaja? Kakve snage su bili ti stari frižideri, a kakvi ovi sada?
Ima tko za pomoći?