Misljenje o...
nasa stara kampica isto je imala sanitarni dio, ali bez wc-a. Kupio sam Campingazov Portable toilet u Metrou, po mom sjecanju, kostao je oko 50-tak eura. I litru tekucine. U sebe je primao i vodu, a donji dio bio je za otpad. Spojio sam ga doma, napunio, ali nitko ga nije na moru niti koristio, jer smo te godine bili u Primostenu gdje su wc-i bili jako dobro cisceni. Imao je na vrhu u cosku pumpicu kojom se pumpala voda, koja se povlacenjem ove rucice gdje pise Campingaz sljevala u karnister za otpad...
Osobno, kad sam sjeo na njega, onako probe radi, bio mi je nisko i bio mi je nekako mali... Ne znam kakav je u svakodnevnom koristenju, ali kao neka rezerva u kampici, prvenstveno za djecu mislim da je OK. A mi starci, lako se prosecemo 50-tak metara do sanitarnog cvora cak i po noci. Ionako ne bih volio biti u kampu gdje bi mi se wc-i gadili, pa da tamo uopce ne idem...
Mirisa vjerojatno pri ciscenju nema, i postupak je vjerojatno slican, kao i za ugradbene Thetford kasetne wc-e u novijim kucicama.